"Grožio Vakaras" – moterys savo grožiui neabejingos!

 Vakar vakare, pramogų centre „Boulingo Takas” įvyko „Grožio Vakaras” skirtas „MARY KAY COSMETICS” naujos kolekcijos pristatymui. Į renginį galėjo patekti visos norinčios ir iš anksto užsiregistravusios, dailiosios lyties atstovės. Šis „Grožio Vakaras” dar kartą įrodė, kad visais laikais moterys nebuvo ir niekada nebus abejingos savo išvaizdai. 

 

Į renginį, iškart po visų didžiųjų Metų švenčių, susirinko nemažas būrelis moterų ir merginų, norinčių išgirsti profesionalių konsultančių patarimus, rekomendacijas ir naujienas apie tai, kaip rūpintis savimi, ir savo išvaizda.

 

Vakaro metu susirinkusios ne tik turėjo puikią progą išbandyti pristatomą  „MARY KAY” kosmetiką, bet ir išgirsti atsakymus į savo klausimus, tarpusavyje pasidalinti savo žiniomis, pastebėjimais ir patarimais, bet taip pat pasigėrėti gyva saksofono muzika.

 

„Grožio Vakaro” organizatorė, MARY KAY  Verslo grupės  direktorė Irina Žukova susirinkusioms moterims palinkėjo visada savimi rūpintis ir mylėti save, nes niekas kitas to nepadarys.

„Išmokite save mylėti”, – taip nuskambėjo Irinos Žukovos palinkėjimas.

 

 

Šiek tiek istorijos apie kompaniją:  

„Mary Kay”- amerikietiška kosmetika, kurią 1963 metais įkūrė nepaprasta moteris Mary Kay Ash. Savo kompaniją ji įkūrė pagal principus, kurių pati gyvenime laikėsi – sąžiningumas, nuoširdumas ir Auksinė Taisyklė. Mary Kay Ash turėjo tikslą – padėti moterims įgyvendinti jų svajones, gerinti jų gyvenimą.

Jai pavyko pasiekti savo tikslą.
 
Šiandien, praėjus 47 metams po kompanijos įkūrimo, jos principais vadovaujasi ir juos propaguoja daugiau nei 1.6 milijonai Nepriklausomų Mary Kay konsultantų, 34 pasaulio šalių rinkose.

Firma, kurią įkūrė Mary Kay Ash turėdama tik 5000 dolerių, dabar yra daugiamilijoninių apyvartų kompanija.