Rekomenduojama sausio 8 dieną kaimuose gyvenantiems vaikams neiti į mokyklą

Sausio 7 d. 15 val. vykusiame Savivaldybės vadovų ir administracijos tarnautojų pasitarime Švietimo skyriaus vedėjas Apolinaras Stonkus informavo, kad Senamiesčio pagrindinėje mokykloje yra likusių mokinių, gyvenančių Purvėnų kaime.
Būtina pasirūpinti, kad jie saugiai grįžtų namo. Visų kitų Mažeikių rajono mokyklų vaikai, gyvenantys kaimo vietovėse, jau parvežti į namus.

 

 

 

UAB „Mažeikių autobusų parkas“ direktorius Juozas Kelmelis garantavo, kad 15 20 val. vyks maršrutinis autobusas į Laižuvą ir parveš vaikus į namus. Apie tai iš karto buvo pranešta mokyklos vadovams. Savivaldybės administracijos direktorius Bronius Kryžius nurodė Mažeikių apylinkės seniūnui Vidmantui Kesminui laukti autobuso prie posūkio į Laižuvą ir, esant reikalui (jeigu kelias būtų nepravažiuojamas), pasirūpinti vaikų parvežimu iki namų. Taip pat paskambino Telšių regiono kelių, Mažeikių kelių tarnybos vadovams ir paprašė dar kartą nuvalyti kelią iki Purvėnų.
Rytoj, sausio 8 dieną rekomenduojama kaimuose gyvenantiems vaikams neiti į mokyklą, mat, Lietuvos meteorologijos centro duomenimis, šiąnakt ir rytoj iš ryto Mažeikių rajone vėl turėtų gausiai snigti. Kadangi visos mokyklos dirbs, todėl į mokyklą atėjusiems vaikams pamokos bus vedamos.

 

Informacijos šaltinis: www.mazeikiai.lt