2009 m. sausio 4 d.

4 metų diena, 01 metų savaitė.

 

Saulė teka 8:42, leidžiasi 16:06. Dienos ilgumas 07:24.
Mėnulio fazė – priešpilnis.
Temperatūra – dieną nuo -6 iki -8, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas šiaurės, 1-3 m/s, naktį -10 iki -12, debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 1-3 m/s .

 

1998 m. Valdas Adamkus laimėjo Prezidento rinkimų antrąjį turą.
1962 m. Niujorke pradėtas naudoti traukinys, veikiantis be įgulos.

 

Patarimas – Negalima ardyti kregždžių lizdų – strazdanotas būsi.

Nepamiršk pasveikinti – Arimantą, Arimantę, Titą, Benediktą, Arminą, Beną, Arminę, Andželiką ir Anželiką. 

 

Dienos anekdotas.

 

Sausio 4 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 

Avinas

Pats sau susikursite problemų manydamas, kad turite krūvą reikalų ir niekas negali jums padėti. Iš tiesų bent pusė tų darbų būtų atlikta ir visai be jūsų įsikišimo.

Tauras

Jei vis dažniau įsitikinate, kad jūsų paties principai tik apsunkina jūsų gyvenimą, gal jau atėjo laikas juos keisti? Ne viskas, kas tiko vakar, privalo tikti ir šiandien. Patikėkite, dauguma jūsų „problemų” apskritai nėra problemos.

Dvyniai

Aplinkybės gali susiklostyti taip, kad užuot pelnytai pailsėjęs, visą dieną suksitės kaip voverė rate, tvarkydamas ne savo reikalus. Ką padarysi, belieka tikėtis, kad kitą kartą ir jūsų bėdomis kas nors pasirūpins.

Vėžys

Turite pernelyg daug reikalų ir pernelyg mažai laiko. Ar sugebėsite įtikinti namiškius, kad jie taip pat neturėtų sėdėti rankas sudėję? Tik nepersistenkite, nesurenkite namuose vieno aktoriaus teatro. Melodramų šiandien nereikia.

Liūtas

Kad ir kur būtumėte, veikiausiai tuoj atsidursite dėmesio centre. Deja, malonumo iš to patirsite mažai. Jei ketinate šiandien nuveikti kažką apčiuopiama, aplinkinių dėmesys jums tik trukdys.

Mergelė

Jei planuojate nelabai moralią, bet drąsią ir akiplėšišką aferą, būtent šiandien jums turėtų pavykti. Lengvai gausite tai, ko trokštate.

Svarstyklės

Šiandien galite kiek išsimušti iš anksčiau numatyto dienos plano. Nieko baisaus negresia, tiesiog nuotykis, tiesa, gali pasirodyti kiek brangokas. Diena iš esmės bus sėkminga, nors šiandien vakare taip gal ir neatrodys.

Skorpionas

Sėkmė jus turėtų lydėti, bet tik tais atvejais, kai ir pats bent šiek tiek pasistengsite. Kepti karveliai patys burnon neskris – nė nelaukite.

Šaulys

Jūsų dėmesio šiandien reikalaus visi – pradedant artimiausiais giminaičiais ir baigiant visiškai nepažįstamais žmonėmis. Kažkam tikrai reikės atsakyti. Pasistenkite padaryti tai taktiškai.

Ožiaragis

Šiandien Ožiaragis nesunkiai išvers bet kokią negandą. Kita vertus, tikriausiai turėsite galimybę tiesiog atsistoti ir išeiti, jei jums nepatinka.

Vandenis

Artimas jums žmogus gali imti elgtis nesąžiningai. Protingiausia, ką galite padaryti – kol kas nedaryti nieko. Pasitraukite kuriam laikui ir tikėkitės, kad jis dar ateis į protą.

Žuvys

Drąsiai keiskite tai, kas, jūsų manymu, turi būti pakeista. Tik neskubėkite nusigręžti, nes naujasis jūsų kūrinys gali vėl atgauti pirminį vaizdą. Turite neblogų šansų netikėtai išgarsėti.

 

Daugiau horoskopų www.vytautus.com