2008 m. gruodžio 30 d.

365 metų diena, 01 metų savaitė.

 

Saulė teka 8:42, leidžiasi 16:01. Dienos ilgumas 07:19.
Mėnulio fazė – jaunatis.
Temperatūra – dieną 0 iki +2, giedra, be kritulių. Vėjas vakarų, 3-6 m/s, naktį 0 iki +2, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas vakarų, 3-6 m/s.

 

1953 m. JAV prekyboje pasirodė pirmasis spalvotas televizorius.
1999 m. savo namuose užpultas ir sužeistas buvęs „Beatles“ grupės narys George Harrison su žmona.

 

Patarimas – Kai eini pro kokį stulpą su draugu ar pan.,tai neapeikite stulpo iš skirtingų pusių. O jeigu jau taip atsitiktų, reikia sakyti „Labas”.

Nepamiršk pasveikinti – Margaritą, Sabiną, Gražvilą, Dovydą ir Irminą.

 

Dienos anekdotas.

 

Gruodžio 30 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 

Avinas

Iš pat ryto galite jaustis kažkoks pavargęs ir neišsimiegojęs. Gal dėl to kaltas nuolatinis saulės trūkumas, o gal kamuojantys niūrūs prisiminimai. Tikintiems labai padėtų nuoširdi malda. Turėtumėte kuo daugiau laiko praleisti su jums mielais žmonėmis.

Tauras

Kivirčų, savivalės, pažadų nevykdymo diena. Laikykitės bent elementariausių saugumo reikalavimų. Nesileiskite į kalbas su nepažįstamais žmonėmis, saugokitės aštrių daiktų.

Dvyniai

Jau turite iš ko rinktis: galite arba sėsti ir apraudoti praleistą progą, arba imtis aktyvios naujų galimybių paieškos. Pasirinkimą gali lemti netikėtai susiklosčiusios objektyvios aplinkybės.

Vėžys

Šiandien jums bus atleistos išdaigos, už kurias kitą dieną gerokai nukentėtumėte. Vėžio moterys bus itin žavios ir neatremiamos. Pasistenkite tuo nepiktnaudžiauti.

Liūtas

Šiandien toli gražu ne pati palankiausia diena deryboms, apskritai dalykiniams pokalbiams, užtat įgyvendinti jau anksčiau sutartus uždavinius seksis puikiai. Tuo pasistenkite ir užsiimti.

Mergelė

Atsiras realus šansas kai ką greitai ir radikaliai pakeisti sau naudinga linkme. Nežiopsokite, kol proga nepasinaudojo kas nors kitas.

Svarstyklės

Šiandien jūsų planai, nuotaikos ir jūs pats – trapūs ir pažeidžiami kaip niekada. Venkite sunkių daiktų ir pokalbio temų, aktyvios fizinės veiklos ir skersvėjų.

Skorpionas

Nuo jūsų norų šiandien mažai kas priklausys. Verčiau mėginkite nesispardydamas prisitaikyti prie to, kas vyksta. Už realios padėties ignoravimą ar juo labiau – mėginimus plaukti prieš srovę bus skaudžiai baudžiama.

Šaulys

Depresijos išvengti padės tik geras humoro jausmas arba draugai. Darbe ne viskas gerai – ieškokite originalaus sprendimo. Gali praversti asmeniniai ryšiai. Su įstatymais susijusius reikalus verčiau atidėti kitai dienai.

Ožiaragis

Labai tikėtina, kad susipyksite su namiškiais. Pasistenkite išvengti santykių aiškinimosi ar abipusių kaltinimų. Bent jau nepradėkite pirmas.

Vandenis

Šiandien Vandenis bus gana sentimentalus, linkęs svajoti, pasinerti į prisiminimus. Trūks šilumos ir jaukumo, užtat bendradarbių ar šeimos narių pašaipų – aiškiai per daug. Jautresnė asmenybė gali tiesiog apsinuodyti pernelyg stipriomis emocijomis.

Žuvys

Ir į patį rimčiausią darbą pasistenkite žiūrėti kaip į patrauklų žaidimą, nesivaržykite pasigirti savo pasiekimais, jei tik tokių yra. Palanki diena dalyvauti varžybose, konkursuose. Tikros pramogos kol kas palauks, vakarą teks skirti šeimos ar buities reikalams tvarkyti.

 

Daugiau horoskopų www.vytautus.com