Savaitgalio eismo įvykiuose 1 žmogus žuvo, 3 sužeisti

Gruodžio 18 dieną, apie 19 val. 30 min., Viekšnių seniūnijoje, Pakalupio kaime, įvykusi nelaimė nusinešusi kaimelio gyventojo gyvybę. Pakalupio gyventojas S. P. tamsiu paros metu ėjo keliu, neturėdamas jokių šviesą atspindinčių elementų. Tuo metu pravažiuojančios Opel Zafira vairuotojas J. B. nepastebėjo pėsčiojo, jį partrenkė ir pervažiavo. Iš galo važiavęs automobilis VW Jetta, nepastebėjęs įvykusios nelaimės, dar kartą pervažiavo pėsčiąjį.

Gruodžio 19 dieną, iš ryto apie 7 val. 40 min., Pavenčių gatvėje ties 11 namu L. S., vairuodama VW Golf, kliudė per nereguliuojamą pėsčiųjų perėją einančius K. V. ir N. M.. Pėstieji jau baiginėjo pereiti kelią, kai automobilis juos partrenkė ir sužalojo. Abu nukentėję nuvežti į Mažeikių ligoninę. Po avarijos automobilis taip pat apgadintas.

Gruodžio 20 dieną, šeštadienį, iš ryto, apie 9 val., ties Laisvės g. 2 namu Latvijos pilietis S. P., vairuodamas automobilį VW Passat, nereguliuojamojo pėsčiųjų perėjoje nepraleido Vytauto gatvės gyventojos R. J., ją partrenkė ir sužalojo. Taip pat apgadino automobilį. Nukentėjusioji nuvežta į Mažeikių ligoninę.

Gruodžio 22 dieną, kelios minutės po 1 val. nakties, Sodų gatvėje ties 5 namu nenustatytas vairuotojas, vairuodamas automobilį Mazda 626, nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio ir nuvažiavęs nuo kelio trenkėsi į medį. Nulaužęs medį ir apgadinęs automobilį, iš įvykio vietos pasišalino su automobiliu, kuris vėliau buvo rastas už kelių kiemų.