2008 m. gruodžio 19 d.

354 metų diena, 51 metų savaitė.

 

Saulė teka 8:39, leidžiasi 15:53. Dienos ilgumas 07:14.
Mėnulio fazė – pilnatis.
Temperatūra – dieną 0 iki +2, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietryčių, 2-5 m/s, naktį 0 iki +2, debesuota, sniegas. Vėjas pietų, 3-6 m/s.

 

1926 m. Antanas Smetona antrąsyk tapo Lietuvos prezidentu.
1999 m. Kinijai perduota Makao, kurią kelis šimtmečius valdė Portugalija.

 

Patarimas – Sutuoktiniui nepatartina dovanoti apavą – dar ims ir išeis.

Nepamiršk pasveikinti – Rufą, Urboną, Gerdvilą, Rimantę ir Darijų.

 

Dienos anekdotas.

 

Gruodžio 19 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 

Avinas

Galimi netikėti išbandymai, beje, jie ilgai neužtruks. Nesutrikite, nepraraskite pasitikėjimo savimi. Nepasiduokite galimoms provokacijoms dėl pinigų, dėl savo meilės ryšių.

Tauras

Pradedate blaiviau vertinti susidariusią situaciją, bet ne laikas rimtiems sprendimams priimti. Nepalankūs sandoriai, ypač su užsieniečiais.

Dvyniai

Viskas negali būti gerai, tad daug nenorėkite. Taupykite jėgas, laiką, pinigus bei saugokite gerus santykius su šefu bei mylimu asmeniu.

Vėžys

Galite susidurti su vėlavimu, reikalo vilkinimu, galimi netikėti automobilio ar darbo technikos gedimai. Nespręskite finansinių problemų ir nesiaiškinkite santykių su antrąja puse ar draugais vakare.

Liūtas

Ne viskas vyks taip greit, kaip jums norėtųsi. Tikėtini tam tikri nuostoliai kelyje bei veikloje, tad pasiruoškite nesmagioms staigmenoms. Labiau pasaugokite sveikatą ir būkite atsargesni su darbo instrumentais, buitiniais elektros prietaisais.

Mergelė

Skubėjimas tik pablogins esamą padėtį. Nurimkite, gana greit reikalai pajudės jums geresne linkme.

Svarstyklės

Kol kas gali tekti atsisakyti savo planų, nusileisti partnerių ar vadovybės sąlygoms. Šiuo metu delsti, taikytis prie kitų bus palankiau nei veltis į atvirą kovą. Itin būkite atsargūs prie vairo.

Skorpionas

Finansiniai suvaržymai, piniginių, turtinių reikalų vilkinimas – neišvengiami. Vargu ar šiandien jums pavyks rasti tinkamą išeitį – atidėkite tai rytdienai. Ir pernelyg nesivilkite dėl gautų pasiūlymų: šiandien nauda – efemeriškas dalykas.

Šaulys

Nenorėkite visko suprasti – galite susidurti su keistu ir nelogišku jums pažįstamų žmonių elgesiu. Ir nesitikėkite, kad jus visi teisingai supras bei įvertins. Visai netinkamas laikas šefui siūlyti savo sumanymą, prašyti darbo sąlygų pagerinimo ar didesnio užmokesčio, ieškoti rėmėjų jūsų sumanymam įgyvendinti.

Ožiaragis

Diena gali tapti fatališkai nesėkminga, ypač jei skubėsite ar turėsite neatidėliotinų reikalų. Svarbų pokalbį su artimu žmogumi, savo vaiku, motina geriau atidėti kitai dienai.

Vandenis

Gana nesmagus metas, kai suyra planai, atsiranda nesuvokiamų bei neįveikiamų kliūčių. Itin būkite atidūs dirbdami – padarytos klaidos gali tapti didelių problemų jūsų karjeroje priežastimi. Užtat vakaras bus gerokai palankesnis.

Žuvys

Nenuliūskite, jei kas iš karto nepavyks, pernelyg neplanuokite savo veiksmų – dėl aplinkybių, nuo jūsų nepriklausomų, jums teks persigalvoti, kažko atsisakyti. Nesitarkite su draugais svarbiu reikalu, galite būti netyčia suklaidinti.

Daugiau horoskopų www.vytautus.com