"Bandomasis važiavimas" Mažeikiuose

Penktadienį, gruodžio 12 dieną, Mažeikių autobusų parkas sulaukė svečių – UAB „Saločiai ir Partneriai“, kurie siūlo platų autobusų, visureigių, krovininių automobilių asortimentą. Nuo 2007 metų UAB „Saločiai ir Partneriai“ tapo oficialiu BMC kompanijos atstovu, kuri pristato turistinius, tarpmiestinius ir miesto klasės autobusus. Penktadienį šį įmonė ir Mažeikiams pristatė vieną iš savo autobusų – BMC PROBUS 215 SCB. Tai miesto ir priemiesčio daugiau nei 9 metrų ilgio autobusas, kuriame telpa iki 60 keleivių.

Mažeikiuose šis autobusas važinėja jau nuo penktadienio. Jį nesunku atpažinti ir pastebėti – ryškiai geltonas autobusas su užrašu ant šono „Bandomasis važiavimas“. Pasak Mažeikių autobusų parko direktoriaus J. Kelmelio, autobusas važiuoja puikiai ir tyliai dirba, yra ekologiškas, patikimas ir taupus.

 

Mažeikių autobusų parko direktorius teigia, kad juos taip pat domintų įmonės „Saločiai ir Partneriai“ pristatomas miesto tipo autobusas BMC BELDE 250 CB. Šio autobuso rodikliai atitinka visus reikalavimus, taikomus miesto transporto priemonėms: patogus, paprastas vairuoti ir aptarnauti. Jame telpa iki 102 keleivių. Taip pat Mažeikių autobusų parko direktorių J. Kelmelį domina tarpmiestinis autobusas BMC BELDE 250 SB. Šis autobusas turi iki 50 keleivių vietų. Autobusas suprojektuotas ir įrengtas pagal naujausius Europos Sąjungos reikalavimus ir standartus. Abu šie autobusai yra beveik 12 metrų ilgio ir kainuoja daugiau nei 118 000 eurų.