2008 m. gruodžio 16 d.

351 metų diena, 51 metų savaitė.

 

Saulė teka 8:36, leidžiasi 15:52. Dienos ilgumas 07:16.
Mėnulio fazė – pilnatis.
Temperatūra – dieną -1 iki +1, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietryčių, 3-6 m/s, naktį -1 iki +1, debesuota su pragiedruliais, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietryčių, 3-6 m/s .

 

2003 m. Europos krepšinio čempionas ir naudingiausias žemyno pirmenybių žaidėjas Šarūnas Jasikevičius išrinktas geriausiu 2003 metų Lietuvos sportininku
1940 m. Adolfas Hitleris įsakė Vokietijos armijos generaliniam štabui rengtis invazijai į Tarybų Sąjungą.

 

Patarimas – Jei eidamas sutikai trispalvę (balta – ruda – -juoda) kate – geras ženklas.

Nepamiršk pasveikinti – Albiną, Vygaudą, Audronę, Alginą, Aliną ir Adą.

 

Dienos anekdotas.

 

Gruodžio 16 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 

Avinas

Svarbiam pokalbiui su vadovybe tinkamas ryto metas, vėliau – geras laikas susitikimams su dalykiniais partneriais, bendraminčiais, įvairiems pasitarimams, pasikeisti informacija. Vakaras itin palankus bičiuliškam bendravimui.

Tauras

Suvokiate, kas jums svarbiausia, išvystate būdus, kaip tai pasiekti. Atidžiau įsiklausykite į šefo bei savo tėvų reikalavimus, nurodymus bei mokėkite pateikti savus.

Dvyniai

Rytą nesivelkite į ginčus, niekur neskubėkite bei mažiau žadėkite. Antra dienos pusė svarbi jūsų dalykinei sėkmei: gauta informacija, susitikimai, susitarimai, sandoriai padės sustiprinti jūsų pozicijas.

Vėžys

Pirma dienos pusė tinkamesnė įvairiems susitikimams, užmegzti naujus partneriškus santykius, susitarimus, bus palankios derybos. Vėliau geras laikas spręsti finansines problemas.

Liūtas

Ryte imkitės ko nors sunkaus, nemalonaus, spręskite sudėtingas dalykines problemas. Vėliau bus puikus metas bendrauti, pasikeisti informacija, taip pat įvairiems susitarimams.

Mergelė

Lydės kūrybinis įkvėpimas: imkitės pačių svarbiausių darbų. Puikus metas pakalbėti su darbdaviu. Gauti nauji dalykiniai pasiūlymai bus naudingi. Palanku pradėti sveikatos stiprinimo kursą.

Svarstyklės

Rytmetas geras aiškintis painiavą, apgaules ir šeimoje, ir darbe. Vėliau itin sėkmingas laikas, galintis jums suteikti ypatingą pripažinimą, tik mokėkite vėliau šios dienos laimėjimus tinkamai panaudoti.

Skorpionas

Skubius, neatidėliotinus reikalus suskubkite sutvarkyti iki maždaug 15 val. Svarbius susitikimus irgi planuokite rytui. Pasisaugokite žmonių, įkyriai ką nors peršančių (kokią idėją ar daiktą).

Šaulys

Rūpesčiai sklaidosi savaime, reikalai tvarkosi, o savijauta bei nuotaika gerėja. Palanku įsimylėti, prisipažinti meilę ar tiesiog apie tai pasvajoti. Visa tai gausins džiaugsmą jūsų širdyje bei žemėje.

Ožiaragis

Pirmą dienos pusę pakaks jėgų bei ryžto priimti svarbų sprendimą tiek asmeniniame gyvenime, tiek veikloje. Galima nelaukta pagalba, tinka antrą dienos pusę pasišnekėti su įtakingais draugais.

Vandenis

Rytą verta įsiklausyti į savo nuojautas, pasigilinti į sapnus. Iki 15 val. tinka tvarkyti tik konfidencialius reikalus, vėliau bet kokius. Tai jėgos bei pergalės metas: vėl viskas gerai.

Žuvys

Bus itin svarbu tai, ką spėsite nuveikti ryte, nepraleiskite tuščiai tokio palankaus meto. Vėliau būkite atsargesni, apdairesni, nepriiminėkite skubių sprendimų. Kita vertus, galite sulaukti netikėtos pagalbos ar sužinoti apie slaptus jausmus jums.

 

Daugiau horoskopų www.vytautus.com