Horoskopas ketvirtadieniui 12-22

Avinas – Galite neteisingai įvertinti santykius su sutuoktiniu, nesuvokti, kas su jumis, o kas prieš jus. Nepriimkite svarbių sprendimų.

Tauras – Nesiduokite įtraukiami į aplinkinių problemas. Jei sugalvosite padėti, būkite atidūs, ar dėl to nenukentės jūsų reputacija. Blogas laikas sandoriams. Nepirkite brangių daiktų.

 

Dvyniai – Būkite tolerantiškesni visuomeninei nuomonei ir prisiminkite praeities pamokas. Tik netvarkykite reikalų, susijusių su dideliu turtu.

 

Vėžys – Tinka tvarkyti svarbius dalykinius reikalus, tik būkite apdairūs su bendrais pinigais. Vakare venkite sukelti įtampą šeimoje.

 

Liūtas – Neplanuotos kliūtys, netikėtos problemos dėl partnerių ar vadovybės. Bet neišgyvenkite – sutiksite galinčių jums pagelbėti tarpininkų, į pagalbą ateis seni draugai.

 

Mergelė – Geriausia atsiriboti nuo viso pasaulio ir ilsėtis. Beje, aplinkiniai gali mėginti manipuliuoti jūsų silpnybėmis. Venkite stiprių svaigalų.

 

Svarstyklės – Nebūkite tikri, kad viską žinote, jums viskas suprantama. Pasikliaukite nuojauta, draugų nuomone. Nerizikuokite savo reputacija.

 

Skorpionas – Jums gali būti priminta sena skola, o patiems priminti skolininkui jo pareigą nepatartina. Nekurkite šiandien ir finansinių planų. Pavojinga aiškintis santykius su sutuoktiniu.

 

Šaulys – Jus gali suklaidinti priešai, konkurentai ar tiesiog suinteresuoti asmenys. Neskubėkite apsispręsti. Nesivelkite į ginčus. Nerizikuokite vairuodami!

 

Ožiaragis – Ne viskas klostysis taip, kaip norėsis, tačiau neverta kovoti. Verta užsiimti namais, šeima.

 

Vandenis – Avantiūros palankios tuomet, jei esate nuojautų žmogus, jei jūsų reikalai nesusiję su kelione, užsieniečiais. Jausmų srityje avantiūros gali blogai baigtis.

 

Žuvys – Būkite atidesni skaičiuodami pinigus, pasirašydami dokumentus, vairuodami. Pasistenkite kantriau reaguoti į sutuoktinio priekaištus.

 

Šaltinis: vytautus.com