2008 m. gruodžio 8 d.

343 metų diena, 50 metų savaitė.

 

Saulė teka 8:27, leidžiasi 15:53. Dienos ilgumas 07:26.
Mėnulio fazė – priešpilnis.
Temperatūra – dieną +1 iki +3, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 2-5 m/s, naktį 0 iki +2, debesuota, sniegas. Vėjas pietvakarių, 3-6 m/s.

 

1995 m. Lietuva įteikė oficialų prašymą dėl narystės Europos Sąjungoje.
1980 m. Niujorke nušautas Džonas Lenonas.

 

Patarimas – Jei ant žmogaus yra daug apgamėlių, ypač vietose, kur jis pts matyti negali (pvz. ant nugaros) – jam lemta būti laimingu.

Nepamiršk pasveikinti – Zenoną, Vaidginą, Gedmintę ir Guntildą. 

 

Dienos anekdotas.

 

Gruodžio 8 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 

Avinas

Aplinkiniai nusiteikę gan agresyviai ir nedraugiškai. Bet kokia jūsų klaida ar neapgalvotas veiksmas tuoj pat sulauks gan energingo atoveiksmio. Verčiau būkite tylus ir ramus – neverta konfliktuoti.

Tauras

Sėkmė jus lydės, bet tik tokiu atveju, jei ir pats nesnausite. Neužtarnautų likimo dovanų tikėtis neverta. Neduokite valios emocijoms, ypač jei kas netikėtai sugriaus jūsų planus.

Dvyniai

Labiausiai tikėtinas jausmas – nuobodulys. Susidoroti su juo vargu ar pavyks, verčiau pasistenkite susirasti likimo draugą. Drauge ir nuobodžiauti bus linksmiau.

Vėžys

Bus sunku susikaupti bent kiek rimtesniems darbams, suvokti ar juo labiau įvertinti sudėtingą informaciją. Geriausia, žinoma, būtų, kad už jus tai padarytų kas nors kitas.

Liūtas

Pernelyg atsipalaidavęs rizikuojate nejučia atitrūkti nuo realybės, neadekvačiai įvertinti susiklosčiusią situaciją. Jei šiandien tik ilsitės – puiku, bet priimti rimto ir atsakingo sprendimo galite nesugebėti.

Mergelė

Esate kupinas energijos ir idėjų, kurios vienaip ar kitaip tiesiog privalo būti realizuotos. Ar tai bus jums naudinga, ar žalinga, priklauso tik nuo to, ar pajėgsite pats kontroliuoti savo veiksmus ir jų padarinius.

Svarstyklės

Jūsų genialios (taip jums atrodo) idėjos aplinkinių susižavėjimo ar pritarimo, deja, nesulauks. Gali būti, kad pasirinkote netinkamą laiką ar auditoriją. Pamėginkite pakartoti tą patį vėliau ir kitomis aplinkybėmis.

Skorpionas

Puiki diena, pilna muzikos, romantikos, pramogų. Daug pasieksite lengvai, be regimų pastangų. Tik nebandykite aprėpti iškart visko. Rinktis tikriausiai teks, tad mokėkite atsisakyti tvirtai ir nesigailėdamas.

Šaulys

Nesistenkite vien tik minties jėga pastumti kalną – nepavyks. Nebauskite ir neskriauskite tų, kuriuos galėtumėte – jie to nenusipelnė. Savo poreikius tikriausiai teks apriboti, bent jau laikinai.

Ožiaragis

Nesivaržykite vengdamas draugijos žmonių, kurie tiesiog siurbia jūsų energiją. Jau ir taip juos išlepinote. Šiandien verta užsiimti veikla, nereikalaujančia didelių fizinių ar intelektualinių pastangų.

Vandenis

Deginate žvakę iš abiejų galų. Dega skaisčiau, tas tiesa, bet ar tikrai jums to reikia? Ar pagalvojote, kas bus rytoj?

Žuvys

Tinkamas metas bendrauti, pramogauti su šeima ar draugais. Pasistenkite nekelti pavydo scenų mylimam žmogui.

Daugiau horoskopų www.vytautus.com