Taksi automobiliais važiuokite tylėdami

Remiantis policijos suvestinėmis, šios savaitės pradžia buvo gana rami. Įvykdyta viena vagystė, vienas vairuotojas mėgino papirkti policijos pareigūnus. Kiti ikiteisminiai tyrimai pradėti dėl šiek tiek anksčiau įvykdytos nusikalstamos veikos.

Apvogė

Gruodžio 2 d. pradėtos tirti dvi vagystės. Pirmasis tyrimas – pagal mažeikiškio D.B. pareiškimą, kad
tarp gruodžio 1 d. 21 val. ir gruodžio 2 d. 8.30 val. apvogtas pareiškėjui priklausantis automobilis „Mazda 323“, kuris stovėjo prie Naftininkų g. Iš automobilio pagrobta automagnetola „JVC“. Žala –200 litų.
 
Antrasis tyrimas pradėtas pagal Mažeikių rajono gyventojos G.L. pareiškimą, kad tarp rugsėjo mėnesio ir gruodžio 1 d. 11 val. įsibrauta į pareiškėjos gyvenamąjį namą ir iš verandos išnešti du akumuliatoriai bei elektrinė bulvių tarkavimo mašina. Žala – 1550 Lt.

Apgadino automobilį
 
Gruodžio 2 d. pradėtas dar vienas tyrimas pagal Mažeikių rajone gyvenančio R.B. pareiškimą, kad spalio 31 d., apie 19.00 val., apgadintas pareiškėjui priklausantis automobilis „Audi A4“. Žala – 900 Lt.

Norėjo pažvejoti?
 
Gruodžio 3 d. taip pat pradėti du ikiteisminiai tyrimai dėl vagysčių. Tarp lapkričio 22 d. ir gruodžio 3 d. 10.30 val. apvogtas J.R. priklausantis gyvenamasis namas, esantis Mažeikiuose. Pagrobta įvairių daiktų už 1140 Lt.

Tarp lapkričio 28 d. ir gruodžio 3 d. 14 val. apvogtas sandėliukas, esantis namo rūsyje, Tyliojoje gatvėje. Vagišiai pasisavino moterišką bėginį dviratį, dvi meškeres, ledo kirtiklį. Žala – 310 litų.

„Pamokė“ keleivį

Gruodžio 3 d. pradėtas tirti konfliktas tarp Mažeikių rajono gyventojo G.A. ir taksi automobilio vairuotojo P.Z. Konfliktas kilo lapkričio 21 d., apie 23.15 val., važiuojant taksi automobiliu. Vairuotojas P.Z. kumščiu sudavė G.A. į veidą, nesunkiai sužalodamas keleivį.

„Apšvarino“ rūsį

 
Gruodžio 3 d. gautas V.L. pareiškimas, kad įsibrauta į statomo namo neįrengtą rūsį, esantį Laisvės gatvėje. Iš rūsio įsibrovėliai išnešė įvairių daiktų už 1950 Lt.

 

Šaltinis: Būdas žemaičių