2008 m. gruodžio 6 d.

341 metų diena, 49 metų savaitė.

 

Saulė teka 8:25, leidžiasi 15:54. Dienos ilgumas 07:29.
Mėnulio fazė – priešpilnis.
Temperatūra – dieną +1 iki +3, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas šiaurės, 2-5 m/s, naktį +1 iki +3, debesuota, šlapdriba. Vėjas šiaurės, 1-3 m/s.

 

1791 m. karalius Stanislovas Augustas patenkino vietos didikų prašymą ir Telšiams suteikė Magdeburgo teises.
1945 m. užpatentuota mikrobangų krosnelė.

 

Patarimas – Nedėk peilio ašmenimis į viršų – atsitiks kas nors negero.

Nepamiršk pasveikinti – Mikalojų, Norvydę ir Bilmantą.

 

Dienos anekdotas.

 

Gruodžio 6 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 

Avinas

Būkite ryžtingi, nesikuklinkite – tai ta diena, kai reikia siūlyti savo idėjas, projektus. Nors bus svarbu pasikliauti tik savo jėgomis, tačiau neatstumkite bičiulių pagalbos, išklausykite jų nuomonę – drauge daugiau nuveiksite. Jums gali būti patikėta svarbi paslaptis, o mokėjimas ją saugoti padės įgyti ypatingą draugą.

Tauras

Tikėkite tuo, ką jaučiate, ir viskas sklandžiai susiklostys. Dirbtinai neskubinkite įvykių nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime, nes tiktai nuo rytdienos viskas pajudės greičiau.

Dvyniai

Jūs nepatenkinti tuo, kaip klostosi reikalai? Šiandien (ypač rytą) bus galima kiek pakoreguoti įvykių eigą. Vakaras itin palankus aptarinėti svarbius verslo, finansinius reikalus. Tik rūpindamiesi reikalais nepamirškite, ką labiausiai iš jūsų nori išgirsti artimieji, mylimas žmogus.

Vėžys

Jei esate susipykę su tėvais, nepraleiskite progos taikytis: pasikalbėkite nuoširdžiai, atvirai, prisipažinkite, ko iki šiol nedrįsote pasakyti, atsiprašykite.

Liūtas

Būkite atidūs šiandien gautiems pasiūlymams, pamokymams bei užsimezgusioms pažintims – jų dėka galite kai ką svarbaus suprasti. Spręskite problemas darbe, namie, ypač jei jos susijusios su darbo vietos pakeitimu, veiklos plėtimu, kraustymusi į naują gyvenamąją vietą.

Mergelė

Jūsų nerimas perdėtas – nebijokite rizikuoti. Gera proga spręsti keblius klausimus – rasite naują išeitį iš bet kokios įgrisusios, įsisenėjusios situacijos. Verta kreiptis pagalbos ir į savo draugus – labiau jais pasikliaukite.

Svarstyklės

Aplinkybės vėl palankios, ypač jei paisysite partnerių, sutuoktinio nuomonės. Šiandien daug ką galima pakreipti jūsų naudai, tik pasikalbėkite su reikalingais žmonėmis, kreipkitės pagalbos į įtakingus draugus.

Skorpionas

Jei jus slegia netikę santykiai su kolega arba artimu žmogumi, pasikalbėkite ryte arba pavakare draugiškai – tikrai daug kas išsispręs.

Šaulys

Daug kuo laiminga diena, žadanti nuoširdžių pokalbių, pažinčių. Tiks ieškoti ir dingusių iš akiračio draugų (mylimo asmens), taip pat dokumentų, piniginių, pirštinių, žiedų, apyrankių.

Ožiaragis

Atsakingų dalykinių reikalų tvarkymą atidėkite rytdienai. Šiandien geriau patinginiauti, kad nusiramintumėte. Dabar itin svarbu išmokti būti dėkingiems likimui – susitaikykite su tokiu gyvenimu, kokį turite. Spręskite bendravimo problemas namuose, aiškinkitės nesklandumus – dabar pavyks geriau suprasti artimuosius, vaikus, tėvus.

Vandenis

Nepraleiskite pro ausis jokios informacijos – net su jumis nesusijusios nuogirdos dėl veiklos padės kopiant karjeros laiptais. Nevenkite rizikuoti.

Žuvys

Šiandien aplinkybės klostysis naudingai – mokėkite jomis pasinaudoti. Problemas spręskite gražiuoju – jums vieninteliams netiks rizikuoti, veltis į kovą ir konkurenciją. Tinkama diena bet kokiems darbams atlikti, lankyti šeimos draugus bei jiems teikti dovanas.

Daugiau horoskopų www.vytautus.com