2008 m. lapkričio 18 d.

323 metų diena, 47 metų savaitė.

 

Saulė teka 7:54, leidžiasi 16:13. Dienos ilgumas 08:19.
Mėnulio fazė – pilnatis.
Temperatūra – dieną +1 iki +3, debesuota, be kritulių. Vėjas pietų, 5-9 m/s .
                     naktį -1 iki +1, debesuota, sniegas. Vėjas pietų, 5-9 m/s .

 

1940 m. įkurtas Panevėžio dramos teatras.
1918 m. Latvijos Nacionalinė Taryba paskelbė nepriklausomą Latvijos Respubliką. Pirmuoju prezidentu išrinktas Karlis Ulmanis. 

 

Patarimas – Niekada nekabink veidrodžio ant durų, nes gali pamatyti nekviestus svečius.

 

Nepamiršk pasveikinti – Salomėją, Ginvydą, Ginvydę, Otoną, Romaną ir Otą. 

 

Dienos anekdotas.

 

Lapkričio 18 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 

Avinas

Bendraminčių būryje nieko nėra neįmanoma. Kolektyvinės diskusijos produktas gali būti puiki, itin originali idėja. Pasilinksminimas vakare gali pakrypti visai netikėta linkme. Geriau išeikite per anksti nei per vėlai.

Tauras

Nepasiduokite momento impulsui. Jei kas nušoko nuo stogo, neprivalote sekti iš paskos. Mandagiai pasijuokite iš jums papasakoto anekdoto, bet nesisiūlykite pasakoti savo.

Dvyniai

Šiandien sulauks tie, kurie moka laukti. Kol kas mokėkite pasitenkinti tuo, ką turite. Vakare bus gera proga pabūti vienam su savo mintimis.

Vėžys

Šiandien daug laiko praleisite priiminėdamas ir užimdamas svečius, gal net atvykusius tikrai iš toli. Pasistenkite padaryti gerą pirmą įspūdį – tai būtų geras pamatas ateičiai. Vakaras nepastebimai prabėgs linksmoje kompanijoje.

Liūtas

Rodos, šiandien visi labai gerai išmano, ko jums reikia ir kaip jūs turėtumėte elgtis. Nesijauskite privaląs priimti patarimą vien todėl, kad patarėjas dėl to jaustųsi geriau. Vakare nuotykių toli ieškoti nereikės…

Mergelė

Netinkamas metas plaukti prieš srovę. Atkreipkite dėmesį, ką jūsų kūnas bando jums pasakyti. Nesunkius negalavimus neskubėkite gydyti antibiotikais, visiškai gali pakakti homeopatinių priemonių.

Svarstyklės

Pagaliau galėsite lengviau atsipūsti po ilgo ir keisto kelių pastarųjų dienų vojažo. Gyvenimas po truputį grįš į senas vėžes. Vakaras turėtų būti linksmas ir romantiškas.

Skorpionas

Ruoškitės padėti giminėms spręsti neišsprendžiamas problemas. Vaikams taip pat gali tekti skirti daugiau laiko nei paprastai. Popiet vairuodamas automobilį jokiu būdu neviršykite greičio, kad ir kaip skubėtumėte.

Šaulys

Jokios prasmės šiandien virti savo sultyse. Tebūnie kas galvoje, tas ir ant liežuvio. Diskutuokite, dalinkitės nuomonėmis ir idėjomis. Šiandien netgi atsitiktinis praeivis yra jūsų draugas ir dėmesio vertas pašnekovas.

Ožiaragis

Pakaks pabrukus uodegą bėgti šalin, laikas stoti į mūšį. Popiet galite susidurti su varžovu, kuris tiesiog neleis jums išvengti kovos. Gali labai praversti seno gero bičiulio pagalba ir patarimai.

Vandenis

Dieviška diena. Ne taip jau dažnai planetos lemia tokią sėkmę mirtingiesiems… Šį vakarą – kuo daugiau, tuo geriau. Nepamirškite pakelti taurę už draugystę.

Žuvys

Šiandien pagaliau galite sulaukti tinkamo atpildo už ilgą ir sunkų darbą. Tie, kas juokėsi iš jūsų, šįkart turės užsičiaupti. Galite turėti puikių progų teisti kitus. Būkite teisingas ir taktiškas.