Akcija "Meilės, tikėjimo, vilties – visiems"

Mažeikių rajono savivaldybės administracijos Socialinės paramos ir Švietimo skyriai skelbia Kalėdų akciją „Meilės, tikėjimo, vilties – visiems“, skirtą rajono globos namų, socialinės rizikos ir skurdžiai gyvenančių šeimų vaikams.

Ši akcija organizuojama jau 3 metus. Kaip ir kiekvienais metais joje dalyvauja miesto pradinių mokyklų („Vyturio“, „Kregždutės“, „Ateities“, „Kazimiero Jagmino“, „Žiburėlio“) vaikai, jie ruošia dovanėles ir jas dovanoja skurdžiau gyvenantiems bendraamžiams. Akcijos baigiamąjį renginį remia UAB „Ingman ledai“, Pieno žvaigždės, AB filialas Mažeikių pieninė, Merkelio Račkausko gimnazijos gimnazistai, vadovaujami mokytojo Martyno Januškos.

Šiais metais baigiamasis Kalėdų akcijos renginys vyks 2008–12–10, 14 val. Savivaldybės kultūros centre (Naftininkų g. 11, Mažeikiai).

 

Norėdami, kad renginys būtų įspūdingesnis — vaikams būtų padovanota ne tik saldumynų: mažieji šventės dalyviai gautų ir minkštų žaisliukų, dėlionių, stalo žaidimų, knygelių, o vyresnieji – rašiklių, užrašų knygelių, piešimo sąsiuvinių, flomasterių, spalvinimo pieštukų bei knygelių, Socialinės paramos skyriaus vedėja Aldona Gagienė ir Švietimo skyriaus vedėjas Apolinaras Stonkus nuoširdžiai kreipiasi į visus mažeikiškius, tikėdamiesi labdaringos piniginės ar nurodytos konkrečios daiktinės paramos.

Norintys prisidėti prie šios akcijos gali skambinti telefonu (8 443) 90 674 arba kreiptis į Mažeikių rajono savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyrių (Stoties g. 18, 102 kab.).

Rekvizitai:

Mažeikių rajono savivaldybės administracijos socialinės paramos skyrius Stoties g. 18, Mažeikiai,

įmonės kodas167371234, AB DnBNORD banko Mažeikių poskyris, sąsk. LT274010040700050157 (nurodyti Kalėdų akcija).