Kelių eismo įvykiai

Lapkričio 12 dieną, apie 8 val iš ryto Mažeikiuose Viekšnių plente ties 20 pastatu įvyko avarija. Vienas žmogus sužeistas. Avarija įvyko kai Audi 80 vairuotojas R. K. lenkdamas V. R. vairuojamą automobilį Ford Transit, važiuojantį ta pačia eismo juosta priekyje, neparodė kairiojo posūkio signalo ir trenkėsi į lenkiamą automobilį. Nuo smūgio Audi 80 automobilis trenkėsi į kelkraščio bortelį ir apsivertė. Abu automobiliai apgadinti. Audi 80 vairuotojas R. K. nuvežtas į VŠĮ „Mažeikių ligoninę” dėl smegenų sukrėtimo, galvos muštos žaizdos, juosmeninės dalies antrojo slankstelio kompresinio lūžimo.

 

Lapkričio 13 dieną Draugystės gatvėje ties 4 numeriu pažymėtu namu R. K., būdamas neblaivus ir vairuodamas automobilį Chrysler Voyager, pradėdamas važiuoti, nedavė kelio tiesiai važiuojančiam A. G. vairuojamam Audi 80 automobiliui ir su juo susidūrė. Abu automobiliai apgadinti. Žmonės nenukentėjo.

 

Lapkričio 13 dieną Tirkšliuose, prie Vaižganto g. 15 namo V. S., būdamas neblaivus ir vairuodamas Audi 80 automobilį, nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į tvorą. Tvora ir automobilis apgadinti. Žmonės nenukentėjo.