2008 m. lapkričio 12 d.

317 metų diena, 46 metų savaitė.

 

Saulė teka 7:43, leidžiasi 16:22. Dienos ilgumas 08:39.
Mėnulio fazė – pilnatis.
Temperatūra – dieną +7 iki +9, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietų, 3-6 m/s .
                     naktį +6 iki +8, debesuota, be kritulių. Vėjas pietų, 3-6 m/s .

 

1910 m. Atliktas pirmasis kino triukas pasaulyje – kaskadininkas nušoko į Hadsono upę iš degančio oro baliono.

 

Patarimas – Išpilta druska reiškia nesėkmę, bet jei to nelauki, užpilk ant viršaus cukraus.

 

Nepamiršk pasveikinti – Juozapotą, Teodorą, Ašmantą, Alvilę, Kristiną ir Renatą.

 

Dienos anekdotas.

 

Lapkričio 12 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 

Avinas

Kažkokie įvykiai gali užklupti jus nepasiruošusius. Stenkitės būti diplomatiški, objektyvūs. Nederėtų plepėti visko, kas šaus į galvą. Pažįstamo asmens, kolegos, o gal konkurento pasiūlymas gali būti klastingas, nedoras, nors ir viliojantis. Pagalvokite, ar jums reikia nemalonumų.

Tauras

Tikriausiai susidomėsite pinigų investavimo, skolinimosi galimybėmis, lizingu. Galbūt įsigysite, parduosite, iš(si)nuomosite ar įkeisite nekilnojamąjį turtą. Iš šalies gali atrodyti, kad tuo pažeidžiate kažkieno interesus, gal net savo vaikų.

Dvyniai

Galite pakliūti į situaciją, kurioje jausitės auka, arba turėsite ginti savo ar artimųjų interesus. Diena kažkam ruošia nemalonią staigmeną, ir tai gali būti susiję su jumis. Nors ir sunku bus išsiaiškinti komplikuotus santykius, nesusipratimus, bet gims vilčių, kad jūsų pastangos anksčiau ar vėliau pasiteisins.

Vėžys

Jums gali tekti aiškintis dėl paskleistų gandų, iškraipytos informacijos ir pan. Kažkokie jūsų argumentai skambės neįtikinamai. Savo teisumą ir kompetenciją galite įrodyti tik darbais ir faktais patvirtindami savo žodžius. Popiet suaktyvės jūsų gerbėjai, sulauksite intriguojančių pasiūlymų.

Liūtas

Tikriausiai sužinosite įdomių naujienų, atskleisite naują pažinimo puslapį. Neblogai seksis kūrybinė veikla. Neapsirikite turtinėse avantiūrose. Tie, kuriuos manėte esant draugais, gali pakišti jums koją. Nepamatuota euforija bet kurioje srityje gali nepasiteisinti.

Mergelė

Iš ryto bus daug pozos, pažadų, kilnių mostų ir abejotinos teisybės propagavimo. Jei naudojotės savo padėtimi, siekdami tam tikrų tikslų, tai gali iškilti į viešumą. Karingos kai kurių asmenų nuotaikos, emocijos neleis jums jaustis visiškai saugiai. Bet vakaras praeis maloniai.

Svarstyklės

Labai subjektyviai vertinsite kai kuriuos aktualius įvykius arba pasiduosite tų asmenų įtakai, kurių tiesa jums atrodys priimtina. Iš tikrųjų teisybė gali būti supainiota ir paminta, nes tai reikalinga kažkieno interesams. Verčiau nesivelkite į abejotinas diskusijas, neakcentuokite savo pažiūrų, būkite stebėtojais.

Skorpionas

Jei manote, kad pavyks lengvai išgarsėti ar praturtėti, tai tokios svajonės pavirs muilo burbulu. Nepalankus metas pinigų skolinimui ir seksualinėms avantiūroms. Primygtinai nepirškite savo nuomonės aplinkiniams. Galite patirti slaptų priešų intrigas. Vakaras suteiks naujų romantiškų vilčių.

Šaulys

Šiandien nusimato daug susitikimų, nuotykių, o gal ir malonių ar nemalonių staigmenų. Būtų gerai, kad savo norus bei siekius derintumėte su kitų. Be draugiško susitarimo įstrigsite vietoje, arba tiesiog užleisite laimėjimo galimybę konkurentui, priešui.

Ožiaragis

Teks įtemptai dirbti ar mokytis, o jėgų nebus daug. Optimizmo irgi turėsite mažiau nei aplinkiniai. Gali nepasiteisinti sumanymas, susijęs su įsidarbinimu, verslo modernizavimu. Kita vertus, jūsų pretenzijos į gerą atlyginimą, įvairius patogumus gali būti nerealios, trukdančios rasti darbą.

Vandenis

Galite sėkmingai tvarkyti korespondenciją, publikuoti rimtus straipsnius, užmegzti ryšius su užsieniečiais, įžymybėmis. Išaugs jūsų apetitas turtui ir seksui. Netikėtumų gali pateikti draugai, gerbėjai arba vaikai. Pasistenkite objektyviai vertinti situaciją ir savo ryšius su kitais žmonėmis.

Žuvys

Žmonės, kuriuos palaikote, remiate, gali paprasčiausiai jumis manipuliuoti. Daugiau galvokite protu, o ne emocijomis. Nebus lengva, tačiau įmanoma išsirūpinti finansinę paramą, kreditą, palūkanas, draudimą, skolą ar pan., ypač jei tai darėte anksčiau, bet reikalas įstrigo.