2008 m. lapkričio 10 d.

315 metų diena, 46 metų savaitė.

 

Saulė teka 7:39, leidžiasi 16:26. Dienos ilgumas 08:47.
Mėnulio fazė – priešpilnis.
Temperatūra – dieną +8 iki +10, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietų, 5-9 m/s.
                     naktį +8 iki +10, debesuota su pragiedruliais, be kritulių. Vėjas pietvakarių, 3-6 m/s .

 

2007 m. Baltarusijos vyriausybė patvirtino dokumentus dėl sienos su Lietuva demarkacijos. 

 

Patarimas – Jei laišką gausi pirmadienį reiškia naują pažintį; antradienį – meilės pasireiškimą; trečiadienį – nemalonumas; ketvirtadienį – naują pažintį meilėje; penktadienį – liūdesį, nepasitikėjimą; šeštadienį – nepertraukiamą meilę; sekmadienį – tikrą draugystę.

 

Nepamiršk pasveikinti – Andriejų, Leoną, Vaišviltą, Gelvydę, Andrių ir Eveliną. 

 

Dienos anekdotas.

 

Lapkričio 10 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 

Avinas

Šiandien galite sulaukti pretenzijų, keistų pasiūlymų, klaidinančios informacijos, tad būkite atidūs. Nekreipkite dėmesio į aplinkinių kaprizus, nesinervinkite, jei žinote ir jaučiate, kad elgiatės tinkamai. Pasistenkite neįklimpti į netikėtą finansinę ar seksualinę avantiūrą.

Tauras

Profesinėje sferoje gali kilti nesusipratimų. Galbūt naudositės neleistinais metodais, siekdami daugiau užsidirbti, o gal pasirodys, kad nesugebate rimtai dirbti, praktiškai tvarkyti kai kurių reikalų.

Dvyniai

Tikriausiai šiandien veltui mėginsite kažką pakeisti, paneigti – susidursite su nepritarimu, išsisukinėjimu. Prireiks ypatingo korektiškumo bendraujant, išsakant savo idėjas bei kritiką kitų atžvilgiu.

Vėžys

Šiandien bus nemažai klaidinančių veiksnių. Emocijos ir jausmai gali būti nukreipti į nelabai jų vertą asmenį. Galbūt jums teks kažką paremti pinigais, padengti nuostolius ar kitaip padėti. Dėkingumo už tai nelaukite.

Liūtas

Šiandien būsite nervingi, kupini kompleksų ir prietarų. Sunkiai skirsite, kas tikra, o kas tėra vien jūsų subjektyvus matymas, neadekvačiai vertinsite aplinkinius, jų poelgius. Įtarinėsite, kad kiti rezga niekšybes, intrigas.

Mergelė

Šiandien turėsite aibę reikalų, susitikimų. Labiau derinkitės prie aplinkybių, neskubėkite priimti atsakingų sprendimų, ypač susijusių su darbu, nekilnojamuoju turtu. Gaunama informacija gali būti netiksli, iškraipyta.

Svarstyklės

Šiuo metu nepasiduokite lengvabūdiškų draugų įtakai, venkite atsitiktinių meilės nuotykių, rizikingų avantiūrų. Neteisingas situacijos įvertinimas atneš nuostolių. Atkreipkite dėmesį į savo vaikų išdaigas, pomėgius.

Skorpionas

Šiandien jums rūpės verslo bei turtiniai reikalai. Pavojinga pasiduoti staiga kilusiai pagundai, gerai neištyrus situacijos bei perspektyvų. Neignoruokite artimo žmogaus nerimo, perspėjimų.

Šaulys

Šiandien labai svarbu visur jausti saiką ir atsakomybę. Nustokite meluoti visų pirma sau, įsigilinkite į situaciją be išankstinių nuostatų, objektyviai. Tai duos daugiau naudos nei skubėjimas pasielgti pagal kažkieno dūdelę ar ambicijas.

Ožiaragis

Galimi laikini finansiniai nesklandumai. Galbūt sužinosite apie kažkieno pastangas pasielgti savo naudai, bet jūsų nenaudai. Nesinervinkite, jei kažko nepajėgiate išsaugoti ar realizuoti. Jums reikėtų ramiai peržiūrėti, ko iš tikrųjų reikia ir ko galima atsisakyti.

Vandenis

Ne laiku ir ne vietoje atliktas veiksmas gali smarkiai pakenkti. Keistoka situacija gali susiklostyti darbe. Tai, kas jums atrodė svarbiausia, gali nebetekti prasmės. Būkite atsargesni ir atidesni kontaktuose ir viešose vietose – grės vagystės, apgaulės.

Žuvys

Gali būti nelengva išsaugoti gerus dalykinius santykius. Pasistenkite kritiškai pažvelgti į save. Galbūt iš tiesų elgiatės nelabai atsakingai, per dažnai vėluojate arba atidėliojate svarbius darbus? Liaukitės ieškoti sau pasiteisinimų, jaustis auka ar pan. Susidarykite konkretų darbų planą ir jo laikykitės.