2008 m. lapkričio 7 d.

312 metų diena, 45 metų savaitė.

Saulė teka 7:33, leidžiasi 16:32. Dienos ilgumas 08:59.
Mėnulio fazė – priešpilnis.
Temperatūra – dieną 0 iki -2, giedra, be kritulių. Vėjas rytų, 3-6 m/s .
                     naktį -1 iki +1, giedra, be kritulių. Vėjas rytų, 3-6 m/s .

Viena iš itin retų dienų, kai nei Lietuvoje nei pasaulyje jokių įvykių nebuvo.

Patarimas – Kavą gerk išėmęs šaukštelį iš puodelio, nes kitaip nebus pinigų.

Nepamiršk pasveikinti – Ernestą. Rufą, Sirtautą, Gotautę ir Kariną.

Lapkričio 7 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 

Avinas

Jums pavyks įtikinti kitus savo sugebėjimais. Kolegos bus geranoriški ir visokeriopai skatins tolesnį jūsų darbą. Vakare nevenkite pabendrauti su vyresniu giminaičiu. Tai gali būti kur kas įdomiau nei manote.

Tauras

Ieškote progos, kad galėtumėte atkreipti jums svarbaus asmens dėmesį į save? Šiandien tam palankus metas.

Dvyniai

Seniai puoselėti planai pagaliau ima realizuotis. Puikiais darbo rezultatais atkreipsite į save viršininko dėmesį. Galimas pareigų paaukštinimas.

Vėžys

Šiandien būkite labai atsargus užduodamas kitiems klausimus ir atsakinėdamas pats. Atminkite, kad nieko šiuo metu nepavyks nuslėpti nuo kitų. Turėtų būti labai smagu bendrauti su kitu Vėžiu.

Liūtas

Atidžiau rinkite žodžius! Netikslios formuluotės būtinai bus neteisingai suprastos. Tiek verslo reikalai, tiek namų ruoša reikalaus ypatingos atidos ir rūpesčio.

Mergelė

Tai, ką jūs darote, iš tikrųjų nėra taip blogai, kaip jums gal atrodo. Todėl būtų kvaila laikytis nuošaliai nuo kitų. Draugų rasite ten, kur visai nesitikite. Namie kol kas ramu, bet tai gali būti tyla prieš audrą…

Svarstyklės

Šiandien jums derėtų labai gerai ištyrinėti aplinką. Galų gale turite žinoti, kas dedasi aplink jus. Kita vertus, kol nebūsite tikras savo jėgomis, pasistenkite nedaryti staigių judesių.

Skorpionas

Šiandien būsite pernelyg didelis egoistas, kad galėtumėte dirbti komandoje. Tikėtina, kad vakarop patrauksite ieškoti nuotykių – gal vienas, gal su draugija.

Šaulys

Nagi nustokite taip blaškytis, tegu dulkės nusėda. Jūsų ryžtas pagirtinas, bet toks stresas jau kenkia sveikatai. Būkite nuosaikesnis, beje, prie pietų stalo ar sporto salėje – taip pat.

Ožiaragis

Riba tarp flirto ir aistros, meilės ir prievartos tampa pavojingai trapi. Tepadeda jums intuicija. Stenkitės likti lankstus. Aklas prisirišimas prie idėjos ar žmogaus nėra produktyvus.

Vandenis

Nereaguokite taip audringai į kiekvieną pastabą. Verčiau pagalvokite, kodėl jūs toks sudirgęs. Gal vertėtų pailsėti?

Žuvys

Jūs visu kūnu ir siela pasinėręs į darbus, todėl visai realu tikėtis laukiamos ir pelnytos sėkmės. Labai tikėtinas smagus romantiškas vakaras su mylimu žmogumi.