2008 spalio 22 d.

296 metų diena, 43 metų savaitė.

Saulė teka 08:01, leidžiasi 18:05. Dienos ilgumas 10:04.
Mėnulio fazė – delčia.
Temperatūra 70C/140, mažai debesuota.
 
Šią dieną 1988 m. Vilniuje prasidėjo Lietuvos Persitvarkymo Sąjūdžio steigiamasis suvažiavimas
Šią dieną 1797 m. Paryžiuje pirmą kartą žmogus išbandė parašiutą.

Patarimas – Nemesk plaukų per langą, nes tada dažnai skaudės galva.

Nepamiršk pasveikint – Donatą, Malviną, Viltarą, Severiną, Aliodiją ir Mingedę.

Spalio 22 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 Avinas

Be jokių dvejonių pasikliaukite intuicija. Tiek nuo didelių nemalonumų, tiek nuo smulkių nesusipratimų šiandien jus saugo jūsų angelas sargas. Irdamasis prieš srovę šiandien labai rizikuosite.

Tauras

Sėkminga diena dideliems ir ilgalaikiams projektams baigti. Tuo tarpu imtis visiškai naujų darbų kol kas neverta. Bent jau pradinį įdirbį turėtų padaryti kas nors kitas.

Dvyniai

Išsiruošite kelionėn, kuri pati savaime jums kur kas svarbesnė ir įdomesnė nei galutinis tikslas. Svarbu teisingai pasirinkti bendrakeleivius.

Vėžys

Puiki diena nenustygstantiems vienoje vietoje. Sėkmė lydės visas išvykas, keliones, komandiruotes. Niekur nevažiuojantys tikriausiai lakstys iš aukšto į aukštą, koridoriais ar po kambarius. Bet kuriuo atveju judėsite daug.

Liūtas

Už trumpą atokvėpio valandėlę mokate kainą, kurios vėliau galite pasigailėti. Labai netinkamas laikas svarbiems sprendimams priimti. Jei galite atidėti rytojui, verčiau taip ir padarykite.

Mergelė

Šiandien itin sėkmingi bus ir daug malonių akimirkų jums suteiks kontaktai su Liūtais, Dvyniais ir Vandeniais. Prie kitų ženklų atstovų verčiau nė nesiartinkite – nieko gero iš to neišeis.

Svarstyklės

Aplinkiniams visiškai nebūtina žinoti, kas iš tiesų dedasi jūsų galvoje ir širdyje. Turite atrodyti kaip žmogus, puikiai žinantis, kas vyksta ir ką daryti. Pasitarti šiandien nėra su kuo, pasiguosti – juo labiau.

Skorpionas

Šiandien kaip tik ta diena, apie kurias sakoma „nėra to blogo, kas neišeitų į gera”. Kad ir kas nutiktų pirmoje dienos pusėje, planetos žada laimingą atomazgą.

Šaulys

Laukiantys įkvėpimo ar originalių idėjų šiandien pagaliau sulauks. Tik nenustebkite, kai puiki mintis šaus į galvą visiškai ne laiku ir ne vietoje. Mūzos turi savo grafikus ir su niekuo jų derinti neketina.

Ožiaragis

Esate pavojingai arti garbėtroškos ir puikybės nuodėmės. Jau pulti ant kelių ir atgailauti dar ankstoka, bet atsiprašyti ar bent jau išgirsti kitą nuomonę – pats laikas. Kelias, kuriuo einate dabar, veda į niekur.

Vandenis

Turėtumėt pagaliau išlįsti iš savo kiauto ir atkreipti dėmesį į gimines, artimuosius ar kitus žmonių padermės atstovus. Daug kas mano, kad gyvenate sau nuosavame dramblio kaulo bokšte, pasipūtęs akmenširdis. Juk tai netiesa, ar ne?

Žuvys

Visas esate paniręs į savas mintis ir reikalus. Išoriniai dirgikliai šiandien jums negali padaryti praktiškai jokio poveikio, nebent jau nutiktų kažkas visiškai neįsivaizduojamo. Tik tokia tikimybė visiškai menka.