TEO padės sutaupyti šaltuoju metų laiku

Telekomunikacijų įmonės TEO privatūs klientai šaltuoju metų laiku už paslaugas galės mokėti mažiau. Didžiausia Lietuvos plačiajuosčio interneto prieigos ir balso telefonijos paslaugų įmonė siūlo mokėjimo atidėjimą, kurį užsisakę klientai mėnesio sąskaitą už TEO paslaugas galės sumažinti 10 arba 20 litų, o šią sumą sumokėti po šildymo sezono pabaigos.

TEO Paslaugų plėtros ir rinkodaros tarnybos vadovo Nerijaus Ivanausko teigimu, dalis šalies gyventojų su nerimu laukia artėjančio šildymo sezono. „Norėdami padėti savo klientams suteiksime galimybę atidėti dalį mokėjimo už paslaugas, o nemažai jų daliai tai leis mėnesio sąskaitą sumažinti daugiau nei per pusę”, – sakė N. Ivanauskas.

Mokėjimo atidėjimą telefonu 1817 galima užsisakyti nuo spalio 17 dienos, jis galios bendrai visoms TEO privatiems klientams teikiamoms paslaugoms – balso telefonijai, internetui ZEBRA ir skaitmeninei televizijai GALA.

Užsisakyti atidėtą mokėjimą galima iki kovo pabaigos, jis bus pritaikomas visiems mėnesio, kurį buvo užsakytas, mokesčiams už paslaugas. Atidėto mokėjimo sumą klientai grąžins nuo 2009 metų balandžio per tiek mėnesių, kiek buvo taikomas atidėjimas.

Sužinoti daugiau apie mokėjimo atidėjimą bei jį užsisakyti galima telefonu 1817.

Šaltinis: TEO pranešimas spaudai

 

Testas