Horoskopas šeštadieniui 02-19

Avinas – Pirma dienos pusė šauni susitikimams, deryboms, vėliau neskubinkite įvykių, kritiškiau stebėkite, ką daro kiti. Nemėginkite nieko kartoti – svetimas pavyzdys gali tik suklaidinti. Būkite atidūs, kad vakare nepristigtų nuoširdumo bendraujant.

Tauras – Nepalanki diena, ypač po pietų. Nors vakare jausitės geriau, vis dėlto niekur nerizikuokite, nesivelkite į azartinius žaidimus: gresia nuostoliai, praradimai. Galite netikėtai nusivilti draugu, artimu žmogumi.

Dvyniai – Puiki diena, bet svarbiam apsisprendimui tinkamas laikas tik iki pietų. Vėliau galite net nepastebėti, kaip jus suklaidins koks nors autoritetą turintis asmuo. Vakare pasisaugokite užsieniečių, nepažįstamų asmenų.

Vėžys –
Šiandien geriau atsitraukti nuo svarbių reikalų ir nepasiduoti intrigantų provokacijoms. Niekam neatskleiskite savo planų.

Liūtas –
Iki pietų bus šaunus metas, tačiau vėliau turite progą sugadinti kai ką reikšminga. Tai laikas, kai patiriama laisvės žala ir neigiama draugų įtaka.

Mergelė –
Poilsio diena, kai nereikia savęs versti imtis sunkių, sudėtingų darbų, bet jei teks daryti ką nors atsakinga, dažniau tikrinkite, ar nėra klaidų. Vakarop gali pristigti atidumo ir atsargumo.

Svarstyklės –
Labai aktyvus metas: gali pavykti daug ką nuveikti. Iki pietų verta imtis kuo svarbesnių darbų, ypač tų, kuriuos turite atlikti vieni ar kuriems turite vadovauti. Vakare neverta pirkti vertingų daiktų, nes tos išlaidos nepasiteisins.

Skorpionas –
Tiesioginės naudos iš šios dienos veiklos nesulauksite. Bet jei žvelgsite giliau, suvoksite, kad tai rimtas pagrindas būsimai sėkmei.

Šaulys –
Įdomių naujienų ir lemtingų susitikimų diena. Tiesa, nereikėtų rimtai reaguoti į informaciją ir pasiūlymus, gautus popiet. Vakare atsargiau vairuokite.

Ožiaragis –
Niekuo rimtu neužsiimkite, tai poilsio metas, kai verta dirbti nebent savo namuose, spręsti artimųjų problemas. Vakare nepatartina vykti į svečius ar veltis į romantiškus nuotykius.

Vandenis –
Prasideda jūsų dominavimo metas. Ši diena paskatins kūrybinį įkvėpimą. Jei jūsų darbas nesusijęs su tikslumu, punktualumu ir kitokiais reglamentais, galite nemažai nuveikti ir sulaukti puikių rezultatų.

Žuvys –
Pats darbymetis, tačiau po pietų nepatartina dirbti nieko sunkaus. Vakare svarbu nesivelti į jokius debatus nei darbe, nei namie, nei svečiuose. Daugiau ilsėkitės. Saugokite sveikatą, būkite atidesni maisto kokybei.

 

Šaltinis: vytautus.com