2010 m. Spalio 19 d. Antradienis

292 metų diena, 42 metų savaitė.

Saulė teka 07:53, leidžiasi 18:14. Dienos ilgumas 10:21. Priešpilnis.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo +5 iki +7, debesuota, be kritulių. Vėjas pietų, 3-5 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +4 iki +6, debesuota, be kritulių. Vėjas pietryčių, 3-5 m/s.

Dienos mintis – Geras mokymas yra vienas ketvirtis pasirengimo ir trys ketvirčiai teatro. (G. Godwin)

Sveikiname – Akvilinus, Izaokus, Paulius, Geisvilus, Kantrimes, Kleopatras, Lauras, Povilus.

Dienos horoskopas:


Avinas – Nieko rimta neveikite, nieko nespręskite. Jeigu imsitės veiklos, būkite itin atidūs: aplinkiniai, ypač partneriai, gali suklaidinti. Suaktyvės seni priešai – tikėtinos slaptos intrigos. Nebūkite įtarūs sutuoktinio atžvilgiu – susipyksite. Būkite atidesni ir savo vaikams.

Tauras –
Neskubėkite, viską itin atidžiai tikrinkite: pirmas įspūdis, pirmas apsisprendimas nebus geriausias. Šiandien kilusios mintys bus naudingos kada nors vėliau, kai tai bus jau nebeaktualu. Nesikarščiuokite bendraudami su vyresniais ir viršesniais už jus asmenimis.

Dvyniai –
Neskubėkite vertinti pasiūlymų, juolab žadėti ar įsipareigoti – viskas gali išeiti atvirkščiai nei tikitės. Gali paaiškėti, kas jus išduoda, meluoja, kas nesąžiningas jūsų atžvilgiu.

Vėžys –
Tinka tvarkyti skubius reikalus, tiesa, neskubant. Neskubėkite vairuodami. Pasistenkite nekristi vadovybei į akis, nes būtinai bus prisiminti jūsų seni prasižengimai.

Liūtas –
Būsite itin emocingi, ir tai gali pakenkti geriems santykiams su vadovais, artimaisiais, ypač tėvais. Nepatartina tvarkyti dalykinių reikalų, kreiptis į vadovybę su svarbiu reikalu. Būkite apdairūs: galite susikompromituoti. Atidžiau pasidomėkite artimųjų poreikiais.

Mergelė –
Nesivelkite į avantiūras. Jei esate susipykę su mylimu žmogumi, pasistenkite nuoširdžiai atsiprašyti. Venkite flirtuoti, likite ištikimi. Beje, šiandien gali būti atskleistas ir senas romanas, kurį slėpėte nuo antrosios pusės. Kita vertus, tai proga atnaujinti seną meilės ryšį, jei tai jums labai svarbu.

Svarstyklės – Neapgaudinėkite savęs ir kitų, neišsisukinėkite. Pasistenkite grąžinti skolas draugams, kolegoms ir daugiau gera nuveikti artimiesiems. Geras laikas pradėti remontą namuose ar užsiimti tvarkymusi iš esmės.

Skorpionas –
Labiau atsižvelkite į sutuoktinio patarimus, reikalavimus – tai padės neprarasti galvos. Mažiau žadėkite: vargu ar pavyks įvykdyti šios dienos pažadus. Nepatartina įsipareigoti finansų srityje, galite pervertinti savo arba partnerių galimybes.

Šaulys –
Pasistenkite nepasiduoti įtampai, nerimui, ji dar labiau pakenks tvarkant reikalus, bendraujant su artimu žmogumi. Praradimų nebijokite – jie į naudą.

Ožiaragis –
Sudėtingas laikas: įtampa augs, ypač vėlai vakare. Pasiruoškite ne pačioms maloniausioms naujienoms, nesmagioms staigmenoms. Gyvenimo pamokos kartosis tiems, kurie nėra reiklūs sau, neatsakingai atlieka savo pareigas. Vis dėlto bus proga gana greitai sutvarkyti seną, užvilkintą reikalą, kuris jau nusibodo.

Vandenis –
Nebloga proga kreiptis į aukštus asmenis, vadovais su pasiūlymais ar prašymais, kurie buvo atmesti, atidėti ar pamiršti, tiesa, ko nors nauja siūlyti nederėtų. Venkite konfliktų su vaikais, mylimu žmogumi, netinkamas laikas prisiminti ir nuoskaudas, tai gali atšaldyti jūsų santykius.

Žuvys –
Nieko neplanuokite, nekeiskite, nepasikliaukite sėkme, kaip ir draugų, mylimo žmogaus pagalba: viskas gali išeiti atvirkščiai nei tikitės. Stenkitės ramiau vertinti kolegų elgesį.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}