2010 m. Spalio 14 d. Ketvirtadienis

287 metų diena, 41 metų savaitė.

Saulė teka 07:43, leidžiasi 18:26. Dienos ilgumas 10:43. Jaunatis.

 

Oro temperatūra Mažeikiuose dieną nuo +6 iki +8, debesuota, lietus. Vėjas pietvakarių, 2-4 m/s. Oro temperatūra naktį nuo 0 iki +2, debesuota, šlapdriba. Vėjas šiaurės, 2-4 m/s.

Dienos mintis – Akys yra aklos. Reikia ieškoti širdimi. Tai, kas svarbiausia, akimis nematoma. (A. de Sent-Egziuperi)

Sveikiname – Kalikstus, Vincentus, Mindaugus, Rimvydes, Fortunatas.

Šiandien – Karaliaus Mindaugo vardo diena. Pasaulinė regėjimo diena.

Dienos horoskopas:


Avinas – Dėl klaidingų, neapgalvotų, rizikingų veiksmų galite patirti nemenkų nuostolių, tad būkite itin atidūs atlikdami užduotis, tvarkydami įvairius reikalus. Vakaras geras nuoširdžiam, atviram pokalbiui su tėvais, taip pat palanku supažindinti juos su asmeniu, kurį mylite.

Tauras –
Mažiau planuokite – pagalba (kaip ir nesėkmė) gali ateiti iš ten, iš kur visiškai nesitikėsite, o reikalai gali pakrypti nenumatyta linkme. Tiesa, nepalankus metas tik iki pietų, panašiai iki 15val. Vakaras žada džiugių staigmenų.

Dvyniai –
Stebėkite jus supančius žmones, mėginkite suvokti, su kuo ne pakeliui. Tiesa, santykių aiškintis nederėtų. Stiprinkite ryšius su tais, kurie jus remia, palaiko. Saugokite finansines ir romantiškas paslaptis. Vakare galite būti maloniai nustebinti mylimo žmogaus.

Vėžys –
Iki pietų nereikėtų niekuo rizikuoti (ypač moterims), tad nepasiduokite jokioms provokacijoms ir daug nenorėkite. Venkite kraštutinumų, karštakošiškų, neapgalvotų sprendimų. Vis dėlto vakaras smagus.

Liūtas –
Būkite atidūs, kad neapgalvotais veiksmais nepablogintumėte padėties: iki pietų turite likti atsargūs. Vėliau viskas savaime susidėlios į vietas. Vakare galima gera naujiena ar miela dovana.

Mergelė –
Galite gauti įdomių dalykinių pasiūlymų, tačiau neskubėkite džiaugtis, jei tai įvyks iki pietų. Būkite atsargesni su mažai pažįstamais ar visai nepažįstamais asmenimis, ypač transporte, viešosiose vietose. Vakare tikėtini malonūs pokalbiai. Tai palanki proga su jums patinkančiu asmeniu pasikalbėti apie jausmus.

Svarstyklės –
Reikalams tvarkyti, kelionėms ši diena netinkama. Namie irgi galite jaustis sunkiai – bus nelengva rasti vietą, nusiraminti. Užsiimkite nesunkiais, maloniais darbais ir iš nieko nelaukite padėkos, įvertinimo.

Skorpionas –
Jei nerizikuosite finansiniais klausimais ir bent iki vakaro neįsivelsite į meilės avantiūras, diena nebus sunki. Vis dėlto iki pietų nesiimkite atsakingų darbų. Tai netinkamas metas demonstruoti savo šaunumą, rizikuoti turtu, garbe ar mylimo žmogaus pasitikėjimu. Vakaras vėl smagus: galimas spontaniškas įsimylėjimas.

Šaulys –
Gali pablogėti nuotaika, sveikata, tad bus sunkoka tvardytis. Pasistenkite užsiimti tik jums maloniais dalykais, nebendrauti su piktais, pavydžiais žmonėmis. Būkite atidesni dirbdami kasdienius darbus.

Ožiaragis –
Sutuoktinis, partneriai, net draugai gali priminti jūsų trūkumus, klaidas. Nepykite, jau vakarop viskas pasisuks geresne linkme. Jei jums reikia susitarti svarbiu reikalu, atidėkite susitikimą popiet.

Vandenis –
Iki pietų nekoks laikas, kai galite netekti ne tik jėgų, bet ir prarasti viltį. Tačiau tai laikinos blogos nuotaikos, bet dėl jų pasistenkite nesugadinti santykių su aplinkiniais, ypač mylimu asmeniu.

Žuvys –
Nors jausitės visai smagiai, būkite pasirengę susidurti su nesmagumais, patirti diskomfortą. Nepanikuokite dėl finansinių problemų, nespręskite nesusipratimų su artimaisiais ar mylimu žmogumi piktuoju. Apskritai venkite bet kokių kraštutinumų. Vakaras žada džiugių susitikimų, romantišką nuotykį kelyje ar toli nuo namų.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}