Windows perrašymas – kada to reikia?

Jeigu turite Windows operacinę sistemą, ir pastebėjote, kad ji neveikia tinkamai, sulėtėjo ar užstrigo, gali būti, kad reikia perinstaliuoti Windows. Perinstaliavus Windows operacinę sistemą, bus galima atkurti sistemą į pradinę būseną, pašalinti virusus ar kitą kenkėjišką programinę įrangą, taip pat išvalyti sistemą nuo nereikalingų programų ir duomenų, kurie sulėtina ir stabdo sistemos veikimą.

Reikia atkreipti dėmesį, kad perinstaliavus Windows operacinę sistemą, visi duomenys ir programos, esančios jūsų kompiuteryje, bus ištrinti. Todėl, prieš perinstaliuojant Windows, svarbu atlikti atsarginę kopiją visų reikalingų duomenų ir programų. Taip pat, reikia atkreipti dėmesį, kad perinstaliavus Windows, reikės įdiegti reikalingas  tvarkykles ir programinę įrangą iš naujo, kad viskas vėl pradėtų veikti tinkamai.

Jei neturite patirties perinstaliuojant operacinę sistemą ar turite reikiamų duomenų atsarginę kopiją, geriausia kreiptis į profesionalus, kad padėtų perinstaliuoti Windows ir užtikrintų, kad viskas būtų atlikta tinkamai ir saugiai.

Jei reikia pagalbos Mažeikiuose – kreipkitės telefonu 8 617 66 666