Horoskopas penktadieniui 01-13

Avinas – Tikėtinas svarbus susitikimas ar pažintis, kuri išplės jūsų galimybes. Šiandien ypač stenkitės išsaugoti savo finansinę pusiausvyrą, išlaikyti užsakovus, klientus, susitvarkyti nuosavybės ir verslo dokumentus. Tai labai svarbu jūsų ateičiai.

Tauras – Gali pasirodyti, kad įtakingas užtarėjas nebenusiteikęs jums padėti, nebent pats mainais būtumėte jam naudingas. Aktualūs bus juridiniai, ryšių, verslo sutarčių klausimai. Veikite atsakingai, ypač jei teiksite interviu, skleisite informaciją.

 

Dvyniai – Šį rytą kaip tik jūs galite tapti blogos nuotaikos šaltiniu ne vienam žmogui. Nesugebėsite slėpti susierzinimo, jei ne ta koja išlipote iš lovos. Netapkite nuobodžiu moralų skaitytoju kažkuo neįtikusiems aplinkiniams.

 

Vėžys – Jeigu turite svarbių darbų, susitikimų, verta paskubėti, nes atidėti nenaudinga. Bus galimybių susitarti dėl aktualaus reikalo. Galite pajusti savo talento ar žinių įvertinimą. Galimas apsisprendimas, susijęs su verslu, meile, kūryba, vaikais.

 

Liūtas – Iš toli arba iš valstybinės institucijos gausite žinią, o gal pats kažką siųsite, pildysite. Galbūt tai bus mokesčių pranešimas, deklaracija. Laiku tvarkykite dokumentus, jei nenorite mokėti baudų. Aistras žadins meilės objektas.

 

Mergelė – Jus gali nemaloniai nustebinti išryškėję kitų žmonių motyvai ir tikslai. Turbūt teks aiškintis dėl kažkokių įsipareigojimų, atsakomybės. Tikėtina, kad pateikus ataskaitas, tinkamai pasidalijus pareigomis situacija ims keistis į gera.

 

Svarstyklės – Norite nenorite teks palengvinti piniginę, mokėti mokesčius, alimentus. Galbūt kažkas rodys dėmesį, kurstys slaptas aistras, skatins ambicijas. Tačiau ne visų žmonių dėmesys jus džiugins, nes kai kurie sieks to, kas jums visai nenaudinga.

 

Skorpionas – Kažkas trukdys laiku atvykti į darbą arba pagal planą pradėti numatytą šios dienos veiklą. Gali būti, kad šiandien teks bendrauti su atvykusiais iš toli arba ieškoti teisybės, pateikti kokias nors versijas, koncepcijas, jas ginti.

 

Šaulys – Nuo pat ryto jausite įtampą dėl numatomų svarbių darbų, reikalų, susitikimų. Derėtų daugiau nuoširdaus dėmesio parodyti kolegoms ir partneriui, net jei atrodys, kad jie stengiasi atsiriboti šalta siena. Turite galimybę ją suardyti.

 

Ožiaragis – Rytas gali priminti nelabai malonų įsipareigojimą, negrąžintą skolą arba nepasiektą tikslą. Tačiau situacija bus permaininga ir yra vilties, kad nuotaiką labai pataisys susitikimas su išsiilgtu bičiuliu ar buvusiu kolega.

 

Vandenis – Po malonios nakties šis rytas gali būti niūrokas. Galbūt nekaip jausitės, vėluosite į darbą – pramiegosite arba pakliūsite į mašinų spūstį. Suintriguoti gali atsiskleidę slapti motyvai žmogaus, kuris jus itin domina.

 

Žuvys – Rytas bus nelabai sėkmingas, bet įdienojus nuotaika turėtų pasitaisyti. Neleiskite, kad kieno nors perdėtas priekabumas ar irzlumas varžytų jūsų iniciatyvą, mažintų pasitikėjimą. Atkakliau siekite tikslo.

 

Šaltinis: vytautus.com