Knygynų tinklas „Pegasas“ rekomenduoja Dick Strawbridge ir James Strawbridge knygą „Ekologinis ūkis. Kaip viską pasidaryti patiems“

Noras gyventi paprasčiau ir ekologiškiau…

Daugelis iš mūsų norėtų gyventi kuo arčiau gamtos, kad galėtų pajusti metų laikų kaitą, atgaivinti kūną ir sielą, atsiriboti nuo vartotojiškų įpročių ir prisiimti atsakomybę už poveikį supančiam pasauliui. Ši knyga įrodo, kad galima gyventi ekologiškai, nesvarbu, ar užsiimate žemdirbyste priemiesčio sklype, laikote bites mieste ar gyvenate kaime, kur net nėra elektros.

Šioje įkvepiančioje ir praktinių patarimų nestokojančioje knygoje Dickas ir James’as Strawbridge’ai, tėvas ir sūnus, BBC televizijos laidų ciklo „Nelengva būti žaliaisiais“ herojai, dalijasi viskuo, ko išmoko ir ką išbandė savo nedideliame ūkyje Kornvalyje.

 

Kiekvienas knygoje ras tai, ką panorės išbandyti. Galėsite sugrįžti prie tradicinių amatų, tokių kaip sūrio darymas ar duonos kepimas, kurie taikomi kartu su XXI a. technologijomis, kad būtų mažiau atliekų, gaminti alų, apdoroti medieną, užsiimti gyvulininkyste ar bitininkyste, išmokti efektyviai drėkinti lysves ar panaudoti vėjo ir saulės energiją namo reikmėms.

 

Šis praktinis, informatyvus, gausiai iliustruotas vadovas jus ne tik įkvėps, bet ilgainiui paskatins mąstyti ir gyventi kitaip.

 

{pegasas2}