Pasidžiaukime Kalėdinės aplinkos kūrimo dalyvių išmone

Mažeikių rajono savivaldybės interneto svetainėje www.mazeikiai.lt eksponuojamos nuotraukos, kuriose užfiksuoti Kalėdinės aplinkos kūrimo konkurse užsiregistravusių dalyvių darbai. Kviečiame visus pasidžiaugti Mažeikių rajono gyventojų išmone, kūrybiniais gebėjimais, darbštumu ir po nuotraukomis parašyti savo pastebėjimus, į kuriuos atsižvelgs konkurso vertinimo komisija. Nuotraukas galite pažiūrėti adresu: http://www.mazeikiai.lt/go.php/lit/Kaledines_aplinkos_kurimo_konkursas/72/2/137.

 

Mažeikių rajono savivaldybė šių metų lapkričio mėnesį paskelbė Kalėdinės aplinkos kūrimo konkursą. Individualių ir daugiabučių namų gyventojai, įmonių, įstaigų ir organizacijų vadovai, darbuotojai, mokyklų ir vaikų darželių bendruomenės buvo kviečiami atskleisti savąjį kūrybiškumą, grožio jausmą, puošti namų bei darbo aplinką laukiant didžiausių metų švenčių ir dalyvauti konkurse, skirtame šv. Kalėdoms ir Naujiesiems metams pasitikti.

 

Sausio 6 dieną konkurso laimėtojams bus įteikti Mažeikių rajono savivaldybės mero padėkos raštai, Savivaldybės ir rėmėjų įsteigtos dovanos.

 

Mažeikių rajono savivaldybė, ryšių su visuomene skyrius

 

{parasas}