Mažeikių vaikų globos namai sulaukė ypatingo dėmesio

Šiemet Lietuvos vaikų globos namai sulaukė ypatingo dėmesio. Kalėdų laikotarpiu vaikus džiugino ne tik dovanos, bet ir svarbiausios šventinės tradicijos, kuriomis su jais pasidalinti užsidegė vieno didžiausių kosmetikos tinklo Lietuvoje „Drogas“ darbuotojai kartu su Miesto ledi. Šventiškai nusiteikusi komanda Kalėdinę nuotaiką kūrė net 17-oje vaikų globos namų visoje Lietuvoje.

Rudenį vykusio konkurso metu išrinktos 9 didžiausių Lietuvos miestų ledi pasirūpino, kad vaikų namų globotiniai turėtų progą pasidžiaugti gražiausia kalėdine tradicija – eglutės puošimu.

 

„Drogas“ darbuotojai ir miestų ledi vaikus lankė nešini eglutėmis, kalėdiniais žaisliukais ir saldumynais.

 

„Dažnai mums trūksta laiko tiesiog pabūti drauge, tad nusprendėme dovanoti globos namų gyventojams ne tik dovanas, bet ir savo laiką – kartu su jais papuošti Kalėdų eglutę. Juk pasidalintas džiaugsmas dvigubėja“, – sakė „Drogas“ vadovė Daina Žymantė.

 

„Drogas“ darbuotojai ir Miesto ledi džiaugėsi, kad eglutės puošimas subūrė visus vaikus – ir drąsius, ir baikštesnius, nes išsirinkti žaisliuką ir prisidėti prie kalėdinio medelio gražinimo svarbu buvo kiekvienam.

 

„Šie vakarai su vaikais įkvepia tolesniems geriems darbams, negali nesišypsoti žvelgdamas į žibančias vaiko akytes ir negali sustoti davęs, kai žinai,  jog kažkam tavo šilumos ir rūpesčio iš tiesų reikia“, – po apsilankymo vaikų globos namuose mintimis dalinosi Klaipėdos Miesto ledi Indrė Mažionytė.

 

Šią tradiciją visos Miesto ledi sutartinai pažadėjo tęsti ir kitais metais.

 

Per gruodžio mėnesį buvo aplankyta net 17 vaikų namų 15-oje Lietuvos miestų, prasmingai vakarus miestų ledi ir „Drogas“ darbuotojai leido Elektrėnuose, Plungėje, Kaune, Visagine, Tauragėje, Ukmergėje, Klaipėdoje, Panevėžyje, Šiauliuose, Telšiuose, Šilutėje, Radviliškyje, Mažeikiuose, Marijampolėje ir Kėdainiuose.

 

PR agency „Pro Group“ informacija

 

{parasas}