Nuo penktadienio Mažeikių rajonui vadovaus Kalėdų Senelis

Gruodžio 9 dieną, penktadienį, 18.00 val. Šv. Pranciškaus aikštėje vyks teatralizuotas pagrindinės Mažeikių rajono Kalėdų eglės įžiebimo šventė. Suspindusios gražuolės dirbtinės eglutės, kurią tradiciškai mūsų rajono gyventojams dovanoja AB „ORLEN Lietuva“, girliandos bei įvairiaspalviai fejerverkai praneš apie šventinio laikotarpio pradžią.

 

Kadangi nuo penktadienio iki Trijų Karalių (sausio 6 d.) Mažeikių rajonui vadovaus Kalėdų Senelis, šventėje Mažeikių rajono meras Antanas Tenys perduos jam simbolinį mūsų rajono raktą.

 

Šventėje gyventojus džiugins Kalėdine akcija „Pasidalinkime gerumu“, grupė „16Hz“ bei įspūdingi fejerverkai.

 

Primename, kad Mažeikių rajono savivaldybės administracija kviečia individualių ir daugiabučių namų gyventojus, įmonių, įstaigų ir organizacijų vadovus, darbuotojus, mokyklų ir vaikų darželių bendruomenes ugdyti kūrybiškumą, grožio jausmą, norą gražinti namų bei darbo aplinką, laukiant didžiausių metų švenčių ir dalyvauti konkurse, skirtame šv. Kalėdoms ir Naujiesiems metams pasitikti.

 

Konkurse bus įvertinti gražiausiai, išradingiausiai, originaliausiai papuošti individualūs namai, jų  kiemai, daugiabučiai namai, balkonai, įstaigų, įmonių pastatų fasadai, vitrinos ir kt.

 

Apžiūros vyks 2011 m. gruodžio 19-30 dienomis.

 

Konkurso laimėtojams bus įteikti Mažeikių rajono savivaldybės mero padėkos raštai, Savivaldybės ir rėmėjų įsteigtos dovanos.

 

Norinčius dalyvauti konkurse kviečiame registruotis šiais telefonais: (8 443) 90677, 90687, pasakant tikslų įmonės ar įstaigos pavadinimą bei adresą, daugiabučių ir individualių gyvenamųjų namų adresus. Registruotis galima ir atsiuntus laišką elektroniniu paštu – a.rupkute@mazeikiai.lt; r.konciute@mazeikiai.lt arba paštu, adresu: Mažeikių rajono savivaldybės administracija, Laisvės g. 8, Mažeikiai (ant voko užrašyti – Kalėdinės aplinkos kūrimo konkursui).

 

Pranešti apie gražiai papuoštą įmonę, įstaigą, daugiabutį ar individualų gyvenamąjį namą gali ne tik jų vadovai ar savininkai, bet ir kiekvienas gyventojas. Tad kviečiame Mažeikių rajono gyventojus pranešti apie Jūsų dėmesį patraukusią įmonę, įstaigą, daugiabutį ar individualų gyvenamąjį namą. Konkurso dalyviai bus registruojami iki gruodžio 19 d.

 

Laimėtojų apdovanojimas numatomas 2012 m. sausio 6 d.

 

Mažeikių rajono savivaldybė, ryšių su visuomene skyrius

 

{parasas}