Horoskopas ketvirtadieniui 12-01

Avinas – Šiandien užmegzti ar atnaujinti ryšiai gali būti labai reikšmingi įvairiomis prasmėmis. Tikriausiai tarsitės dėl pasimatymo ar bendro projekto. Iš kailio nersitės, kad atkreiptumėte dominančio asmens dėmesį. Elkitės subtiliau, kitaip apsijuoksite.

Tauras – Būsite linkęs mintimis klajoti po fantazijos šalis, kalbėti kitiems nesuprantamus dalykus, mistifikuoti. Į paviršių gali iškilti kai kurios senos nuodėmės, nuslėptos silpnybės ar nutylėti duomenys. Saugokitės slaptų priešų, vagių.

 

Dvyniai – Šiandien būsite neįprastai jautrus ir jausmingas. Stipriai trokšite komforto, meilės, malonumų, gražių daiktų. Jei to negalite gauti, giliai išgyvensite. Pasistenkite nepaminti tikrųjų vertybių dėl netikrų blizgučių.

 

Vėžys – Šiuo metu aklos sėkmės nesitikėkite, viską privalėsite užsidirbti ir už viską susimokėti. Turbūt pagreitės išlaidų srovė. Neatsispirsite pagundai pasibastyti po prekybos centrus, tad grįšite apsikrovęs nebūtinais pirkiniais.

 

Liūtas – Ši diena žada daug kontaktų, tarp kurių pasitaikys ir malonių. Tikėtina, kad kažkur važiuosite, rūpinsitės „degančiais” reikalais. Pasižymėsite iškalbingumu, keistais minčių viražais. Kai kuriuos aplinkinius tai gali erzinti.

 

Mergelė – Jums gali būti sunku prisitaikyti prie aplinkinių nuotaikų kaitos ir bendro nestabilumo, kuris tarsi tvyro ore. Stenkitės išlaikyti vidinę pusiausvyrą ir darnius santykius šeimoje, neleiskite, kad emocinė įtampa plistų lyg koks virusas.

 

Svarstyklės – Būsite kūrybingas ir aktyvus, todėl sugebėsite sugalvoti išeitį iš bet kokios situacijos, rasti sąjungininkų, gerbėjų. Daug dėmesio reikalaus vaikai, mylimas žmogus. Galimas pobūvis, nuotykis. Saugokitės neaiškių pagundų.

 

Skorpionas – Jausite emocinę įtampą dėl numatomų dalykinių susitikimų, atsakomybės, įpareigojimų. Pasverkite žodžius, kuriuos ketinate ištarti. Jei turėsite pakankamai laisvo laiko, rimtai užsiimkite sveikatos ir grožio profilaktika.

 

Šaulys – Svarbūs pokyčiai galimi asmeniniuose ir dalykiniuose santykiuose. Galbūt atsiras rimtų konkurentų meilės arba verslo sferoje, arba tiesiog imsite konfliktuoti su partneriu. Keldamas reikalavimus, pretenzijas, atsižvelkite į kito žmogaus reikmes.

 

Ožiaragis – Patirsite nuostolių, jei nesistengsite susiorientuoti kintančioje situacijoje ir suderinti savo planų su realiomis galimybėmis. Neatidėliokite reikalų, susijusių su draudimu, mokesčiais, skolomis. Rūpinkitės sveikata, išvaizda.

 

Vandenis – Gali pavykti konkrečiai susitarti dėl aktualaus reikalo, gauti vertingą informaciją, sublizgėti moksle. Iš esmės viskas seksis sklandžiai, jei kiti jums pritars ir padės. O jeigu stabdys ir trukdys, teks galvoti apie planų, santykių peržiūrėjimą.

 

Žuvys – Dėl savo elgesio darbe ir viešumoje galite sulaukti įvairių komentarų. Jūsų valioje, ar nustatyti prieš save kolegas, partnerius ir įklimpti į problemas, ar sumaniai apeiti galimas kliūtis. Įmanomos įvairios provokacijos – būkite apdairus.

 

Šaltinis: vytautus.com