Ketvirtadienio nusikaltimai Mažeikiuose

Vakar, lapkričio 24 dieną, Mažeikių policijos komisariate pradėti trys ikiteisminiai tyrimai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal UAB „Intergas“ pareiškimą, kad 2011-11-05 apie 14 val. pastebėta, kad Mažeikių r., Reivyčių k. yra pavogti apsauginės tvoros 7 vnt. skydų priklausantys UAB „Intergas“. Materialinė žala 1821.05 Lt.

 

Kitas ikiteisminis tyrimas pradėtas pagal Telšių AVPK Mažeikių RPK KPS tyrėjos tarnybinį pranešimą, kad J. N davė melagingus parodymus ikiteisminio tyrimo byloje ir neteisėtai laikotarpiu tarp 2011-07-09 ir 2011-09-14 vienuolika kartų pasinaudojo B. K. priklausančia banko „Swedbank“ mokėjimo kortele, inicijavo ir atliko grynųjų pinigų operacijas, atsiskaitė banko kortele už prekes prekybos centruose.

 

Dar vienas ikiteisminis tyrimas pradėtas pagal Telšių AVPK Mažeikių RPK KPS tyrėjo tarnybinį pranešimą, kad 2011-11-24 apie 23.30 val. Mažeikiuose, Ventos-Žemaitijos-Skuodo g. sankryžoje, kilo konfliktas tarp N. T. ir L. N., kuris peraugo į muštynes. Taip minėti asmenys viešoje vietoje savo veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ir sutrikdė visuomenės rimtį ir tvarką.

 

Mažeikių raj. PK informacija

 

{parasas}