Jo charakteris pagal kelnaites

Jis gali būti tau kaip atversta knyga… jei pamatysi, kas slypi po jo kelnėmis!

Klasikinės „slip“ tipo glaudės. Vyrai, kurie dėvi tokias kelnaites, veikiausiai dar nėra patyrę lovelasai. Dėl dviejų priežasčių: arba jie tiesiog lėtapėdžiai, arba dar „nekalti“. Paprastai tokių kelnaičių šeimininkai gerai išauklėti (jo mobiliojo telefono kontaktų sąraše pirmuoju numeriu, aišku, pažymėta mama), mėgsta tvarką. Lovoje tikrai nuoširdžiai stengsis, kad moteris patirtų malonumą.

 

Jei nesulauks jos orgazmo – tikrai nusivils. Jie pažeidžiami, turi krūvas kompleksų. Ir nebijo to pripažinti.

 

Veikiausiai jis neabejingas ir kompiuteriniams žaidimams. Iš prigimties konservatyvus, nors nuolat domisi įvairiausiomis naujovėmis.

 

Slapčiomis tiki, kad skutimosi putų flakonėlis yra neišnaudojamas (o kaip gi kitaip – juk tu tikriausiai nuolat nuperki jam naują ir padedi į senojo, besibaigiančiojo vietą. Anksčiau taip darydavo jo mama), grįžęs iš darbo tikisi rasti šiltus barščius puode ir tave, besišypsančią, mielą ir jo pasiilgusią.

 

Tokias kelnaites dėvi dauguma berniukų, vaikų. Jei tavasis ir suaugęs nepasakė joms „stop“ – vadinasi, yra įpročio vergas ir dar ne visai išsivadavęs iš vaikystės pasaulio.

 

Beje, gali turėti ir keistokų polinkių iš serijos „buvau blogas berniukas – prilupk mane“. Jei to paprašys – padaryk. O paskui nupirk jam naujas kelnaites. Juk metas pagaliau ir jam suaugti!

 

Trumpi šortukai („bokseriai“). Tokias kelnaites renkasi savimi pasitikintis vyras arba… tas, kuris labai nori pasitikėti savimi. Šiaip ar taip, savo silpnų vietų jis tikrai neparodys. Jam patinka valdyti – reikalus, pinigus, žmones.

 

Tu patraukei jo dėmesį? Nė nepastebėsi, kaip imsi jo klausyti, ir tai tau netgi patiks. Seksas jam – tai tik dar vienas būdas sau pačiam ar tau kažką įrodyti. Jis maksimaliai sureikšmina fizinę meilės išraišką, dažnai savo jausmus ir ištikimybę matuoja tempimo jausmo kelnaitėse intensyvumu.

 

Jis lengvai meta iššūkį aistroms ir nemalonumams, už jo jausiesi kaip už mūro sienos. Tiesa, turi jis ir Achilo kulną – tai pavydas.

 

„Šeimyniniai“ (ilgi laisvi šortai). Vyras, kuris mieliausiai renkasi „šeimyninius“ šortus, dievina laisvę, renkasi tai, kas jam patogu, ir saugo savo sveikatą. Mylintis jis gana daug reikšmės teikia nuotaikai, veiksmo vietai.

 

Jis pakankamai romantiškas ir beatodairiškas, turi puikų jumoro jausmą ir intuiciją. Jis žino, kaip suteikti malonumą, ir savo fantazijose dažnai piešia idealius meilės žaidimus. Deja, dažnai tai ir lieka tik fantazijos – jis iš prigimties tingus, net jei kalbama apie pastangas susikurti tai, kas pačiam teiktų malonumą.

 

Apskritai seksas tokiam vyrui retai kada tampa nepaprasta ir labai ypatinga gyvenimo dalimi. Net jei tu išvyksi į mokslinę ekspediciją už Poliarinio rato keletu metų – tikėtina, jis liks tau ištikimas.

 

Vyrai su tokiom kelnaitėm paprastai turi daug draugų, jų nuomonė yra vertinama, o darbe (ypač kūrybiniame) jis tiesiog nepakeičiamas.

 

Vyriški „stringai“. Jis tikrai tokius dėvi kasdien? Gal tavo meilutis – striptizo šokėjas? Jei ne – gal svajoja tokiu tapti ir per pietų pertrauką laksto į kastingus?

 

Jei judu jau mylėjotės – vadinasi, jis ne gėjus. Tai gal biseksualus? Pamėgink išklausti kada jo apie slaptas fantazijas – geriau viską sužinoti anksčiau, nei per vėlai.

 

Jis apskritai nedėvi kelnaičių. Vyras be apatinių? Jei jis – ne beviltiškas išsiblaškėlis, vadinasi egoistas, pripratęs, kad moterys pildo kiekvieną jo užgaidą. Jis didžiuojasi savo „draugužiu“ ir mano, kad to visiškai užtenka norint suteikti moteriai malonumą. Kam stengtis labiau – juk jis pats tikrų tikriausia dovana!

 

Jis paviršutiniškas, nekenčia sentimentų ir romantikos. Tai „čia ir dabar“ žmogus, gana agresyviai iš gyvenimo imantis tai, ko nori. Jis nevynioja žodžių į vatą, ir apskritai nieko nesigėdija. Buityje – veikiausiai despotiškas, valgiui neišrankus, bet svarbiausia – tegul tik niekas nesikėsina į jo ego!

 

{parasas}