Policija prašo gyventojų nelikti abejingais vykdomiems nusikaltimams

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Mažeikių rajono policijos komisariate nuolat gaunami pranešimai apie vagystes, plėšimus, sukčiavimus, viešosios tvarkos pažeidimus, turto sugadinimus, sveikatos sutrikdymus ir tai skatina policijos pareigūnus atidžiau sekti kriminogeninę situaciją bei perspėti ir paprašyti gyventojų, kad, kilus bent menkiausiam įtarimui ar turint bet kokios informacijos, nedvejodami kreiptųsi į policiją.

 

Nelikite abejingi vykdomam nusikaltimui – informuokite policijos pareigūnus, galbūt taip, bendromis pastangomis, užkirsime kelią nusikaltimui bei neleisime nusikaltėliams likti nenubaustiems.

 

Paskambinus pasitikėjimo (anoniminiu) telefono numeriu 8-443 98 084, galima pranešti informaciją apie pilstuko ir kitų alkoholinių gėrimų nelegalią gamybą ar prekybą jais, sąvadautojus ir prostitucija besiverčiančius asmenis, landynes ir asocialius asmenis, trikdančius gyventojų ramybę, neprižiūrimus ar smurtą patiriančius vaikus, nepilnamečių teisėtvarkos pažeidimus, narkomanus, neteisėtus policijos pareigūnų veiksmus, pažeidimus prekybos srityje, automobilių vagystes bei su jomis susijusius asmenis, jeigu žinoma, kur slepiami ar ardomi dalimis galimai vogti automobiliai, kur prekiaujama vogtų automobilių detalėmis.

 

Teikdami informaciją policijai, gyventojai gali būti tikri dėl anonimiškumo. Pareigūnai atliks tyrimą pagal suteiktą informaciją ir pageidaujančius informuos apie tyrimo rezultatus.

 

Asmenys, pastebėję vykstantį nusikaltimą, ką nors įtartina gatvėje, kieme ar prie namų, sulaukus įtartinų skambučių ir pan., galite pranešti bet kuriuo paros metu policijai nemokama mobiliąja linija – 112, Mažeikių rajono policijos komisariato budėtojui telefonu 8~443 98 150, taip pat, Jums rūpimais klausimais, pastebėjimais galite kreiptis į Telšių apsk. VPK Mažeikių rajono policijos komisariato interneto tinklapį, adresu www.policija.lt/mazeikiurpk nuorodoje- „Klausimai“.

 

Mažeikių r. PK informacija

 

{parasas}