Horoskopas antradieniui 11-08

Avinas – Būsite kūrybingas, jausmingas. Ko besiimtumėte, visur įnešite originalumo, žaismingumo. Galite tartis dėl naujo kūrybinio projekto ar senojo patobulinimo. Pasitelkite pažįstamus žmones, kolegas. Panašu, kad sulauksite jų palaikymo.

Tauras – Nebloga diena tvarkingiems, apskaičiuojantiems žmonėms. Gana sklandžiai seksis prekyba, turto, nuomos, draudimo reikalai. Tačiau viskas gali staiga sužlugti, jei nepajėgsite atsispirti kvailai avantiūrai, veršitės į riziką.

 

Dvyniai – Galima netolima kelionė, susijusi su kūrybiniu darbu, reklama, komercija. Seksis gilintis į informaciją, ją apdoroti, reikštis moksle. Kita vertus, aplinkiniams pagrįstai galite atrodyti labai įsitempę, pikti, nesveikuojantys.

 

Vėžys – Šiandien būsite nusiteikęs daug dėmesio skirti namams, šeimai, mylimam žmogui. Galvosite, skaičiuosite, kiek galite skirti lėšų artimųjų poreikiams, buities pagerinimui, šventinėms dovanoms. Panašu, kad domėsitės brangiomis prekėmis.

 

Liūtas – Būsite protiškai ir fiziškai aktyvus, kūrybingas, mielai šmaikštausite su priešinga lytimi, kolegomis. Galima svarbi repeticija, sceninis pasirodymas, arba pasiryšite „aklam pasimatymui”. Jis gali suveikti kaip „elektrošokas“.

 

Mergelė – Panašu, kad su ugnele atliksite suplanuotą darbą. Per dalykinius reikalus gali užsimegzti įdomi pažintis. Tikėtina, kad apsispręsite dėl aktualaus buities, sveikatos, įvaizdžio, maisto klausimo, turbūt susijusio su artėjančia švente.

 

Svarstyklės – Šiandien būsite nusiteikęs daugiau iniciatyvos perleisti partneriui, pašnekovams. Vakaro skambutis ar žinutė jus gali nustebinti. Apskritai jūsų jausmai bus įtempti. Galbūt teks rinktis iš kelių variantų ir tai neatrodys paprasta.

 

Skorpionas – Galite sužinoti naujieną, susijusią su mokesčiais, paskolomis, draudimu. Tikriausiai sugebėsite sumaniai panaudoti ankstesnę patirtį ir gauti naudos ten, kur ji atrodė neįmanoma. Vakare su savimi nesineškite nieko brangaus – galite netekti.

 

Šaulys – Šiandien palanku sudaryti sutartis, numatyti perspektyvas. Tikėtini reikalai, susiję su kelionėmis, užsienio ryšiais, mokslu, kvalifikacija. Galbūt laikysite egzaminą ar sužinosite įvertinimą, rezultatą. Gali nustebinti nepažįstamas žmogus.

 

Ožiaragis – Nors neišvengsite emocinės įtampos, galite tikėtis neblogos dienos. Tikriausiai bus aptartas įsidarbinimo, reformų darbe, uždarbio, priedų ar šventinių dovanų klausimas, išmokėta kompensacija.

 

Vandenis – Tikriausiai kils noras gražiau atrodyti, nustebinti aplinkinius originaliu stiliumi. Arba savo pasikeitimu jus nustebins kas nors iš draugų ir paskatins ryžtis panašiai permainai. Jūsų sugebėjimų gali prireikti tvarkant kolektyvinius reikalus.

 

Žuvys – Šiandien labiau įsiklausykite į savo sielos poreikius, išsiaiškinkite, kas jums neduoda ramybės. Intuicija jums padės priimti teisingus sprendimus. Gali atsiskleisti kažkokia paslaptis. Nenumokite ranka į staiga pajaustą keistą negalavimą.

 

Šaltinis: vytautus.com