Prof. R. Jasinavičius: krizes įveiksime keldami savo finansinį intelektą

Ketvirtadienį, lapkričio 10 dieną, 18 val. Mažeikių rajono savivaldybės kultūros centre įvyks prof. Rimvydo Jasinavičiaus seminaras „Kuo kompensuoti pinigų nuvertėjimą, augančias kainas bei įveikti artėjančių krizių grėsmes?”
Seminarą ves Mykolo Riomerio universiteto profesorius, sėkmingas verslininkas, investuotojas, ekonomistas, verslo konsultantas, 176 išradimų bei daugelio mokslo ir publicistinių straipsnių autorius, įvairių mokslo ir technikos premijų laureatas Rimvydas Jasinavičius.

 

Profesorius aktyviai dalyvauja verslininkų ir darbdavių visuomeninėje veikloje, yra Lietuvos pramonininkų konfederacijos (LPK) garbės prezidentas, Vilniaus miesto ir apskrities verslininkų darbdavių konfederacijos (VVDK) prezidentas. Per savo ilgametę darbinę veiklą verslininkas sukaupė daug vertingos patirties ir žinių, kuriomis dabar dalinasi savo seminaruose.

 

Seminare bus sprendžiama kiekvienam aktuali problema, kaip efektyviai valdyti savo finansus, didinti pajamas ekonomiškai nepastoviu metu. Bus pateikta konkrečių sprendimų, kuriuos įgyvendinti gali kiekvienas.

 

Šiais laikais dauguma žmonių skundžiasi pinigų trūkumu, patiria stresą, daug apie tai mąsto, tačiau neranda išeities. Spaudoje ir internete apstu patarimų, kaip daugiau uždirbti, tačiau realybėje jie sunkiai pritaikomi. Žiniasklaidoje šmėžuoja įvairūs verslininkai, dažniau demonstruojantys savo turtus nei žinias. Iš kur gauti patikimos informacijos ir postūmį pagerinti esamą situaciją?

 

Prof. R. Jasinavičius  moko, kad žmogui, siekiant pagerinti savo gyvenimą, visų pirma būtina suprasti, kaip uždirbami pinigai. Jie atsiranda, kai sukuriama reali pridėtinė vertė. Dažniausiai žmonės žino, kad reikia investuoti, bet nežino, kaip tą padaryti. Investavimas irgi yra darbas, kuriam reikia žinių, supratimo, todėl pagrindiniai efektyvaus investavimo principai pristatomi seminare.

 

Pasak profesoriaus, bendrosios finansinės žmonių perspektyvos – niūrios: mokesčiai ir toliau didės, kainos kils, vargai spaus. „Tik veiksmai gali pakeisti mūsų realybę. Teisingi ir laiku atlikti asmeninių finansų valdymo veiksmai ženkliai pagerina žmonių padėtį: būtina žinoti, ką, kada ir kaip reikia daryti su savais pinigais ir ko jokiu būdu nedaryti”, – pabrėžia R. Jasinavičius.

 

Seminaro tikslas – išmokyti žmones laiku įžvelgti artėjančias grėsmes ir tinkamai joms pasiruošti, greičiau bei lengviau jas įveikti. Seminare įgytas žinias dalyviai galės pritaikyti savo asmeniniame gyvenime bei darbinėje veikloje ir greitai pajusti apčiuopiamą pokyčių naudą.

 

Programa sukurta siekiant paskatinti seminaro dalyvius atlikti konkrečius veiksmus. Išklausę seminarą, žmonės supranta, kokiais būdais ir priemonėmis reikia apginti savo pinigus nuo nuvertėjimo ir priversti juos daugintis. Jie įgauna įgūdžių priimti teisingus sprendimus dėl sėkmingos savo ir savo šeimos finansinės ateities.

 

Pasak R. Jasinavičiaus seminarus jau išklausiusių dalyvių, pranešėjas sugeba šiltai ir suprantamai kalbėti apie sudėtingus dalykus, paskatina žmones keistis ir imtis atsakomybės už savo geresnę ateitį.

 

Užsiregistruoti į seminarą bei rasti daugiau informacijos galite tinklalapyje www.yonausko.lt arba tel. 8 686 03424.

 

{parasas}