Mažeikių įmonė dalyvaus parodoje Vilniuje

Lapkričio 4 – 6 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centras LITEXPO (Laisvės pr. 5, Vilnius) pedagogus, naujovėms neabejingus tėvus ir vaikučius kviečia net į dvi parodas: „Mokykla 2011“ ir „Vaikų šalis 2011“.

 

LR Švietimo ir mokslo ministerijos rengiamoje parodoje „Mokykla 2011“ Mažeikiuose įsikūrusi įmonė „Gudragalvis“ prisistatys kaip edukacinių priemonių leidėja. Specialaus ir pradinio ugdymo interaktyvioje klasėje „Gudragalvio“ atstovė, iš anksto užsiregistravusiems pedagogams, skaitys keletą paskaitų tema „Naujausių priemonių naudojimo galimybės vaikų kalbos ugdymui, korekcijai“.

 

Įmonės stende be jau žinomų priemonių bus galima apžiūrėti naujausius, „Gudragalvio“ kūrybinės komandos sukurtus leidinius: kalbos bingo „Sėkmė“, loto „Sveikas maistas“, užduočių rinkinį „Trupmenos“, plakatų serija „Pažink ir pasakok“.

 

Parodoje „Vaikų šalis 2011“ bus eksponuojamos pačios įdomiausios, naujausios priemonės, žaidimai. Lankytojai galės išbandyti techninius konstruktorius, naujų modelių dviratukus, net aktyvių žaidimų kompleksą!

 

Kviečiame visus „Gudragalvio“ draugus, klientus, partnerius susitikti, diskutuoti, kritikuoti, siūlyti savo idėjas, dalyvauti priemonių pristatymuose ir pavartyti ką tik išleistą edukacinių priemonių katalogą.

 

{parasas}