Horoskopas antradieniui 10-18

Avinas – Taupykite jėgas ir laiką. Saugokite sveikatą ir darbo vietą. Tinka imtis darbų, kuriems reikia daug atidumo, tikslumo.

Tauras – Ne viskas klostysis taip, kaip suplanuosite. Vis dėlto rytoj bus lengviau, tad tik į naudą, jei kokį nors svarbų susitikimą, susitarimą atidėsite rytdienai, porytdienai. Netinka investuoti. Mažiau tikėkitės dėkingumo tiek iš savų, tiek iš visuomenės.

Dvyniai – Nebloga diena komandiruotėms, darbo susitikimams. Tik būkite tolerantiškesni, venkite konfliktuoti. Gauti dalykiniai pasiūlymai perspektyvūs – verta priimti.

 

Vėžys – Jūsų aplinkoje ne visi sąžiningi, tad nebūkite patiklūs. Geriau vengti bendrauti su savanaudiškais asmenimis, žmonėmis, mėgstančiais kitus mokyti. Nekeiskite savo senų įsitikinimų.

 

Liūtas – Daug ką lems mokėjimas įgyti aplinkinių simpatijas, pasitikėjimą. Tik nesivelkite į avantiūras nei tvarkydami dalykinius, nei širdies reikalus. Būkite atidesni savo vaikų poreikiams, interesams, įsitikinimams.

 

Mergelė – Pakaks nesusipratimų darbe ir tvarkant dokumentus, juridinius reikalus – nepraraskite savitvardos. Pasaugokite sveikatą.

 

Svarstyklės – Nieko neteiskite, nesmerkite, bet ir patys nesiteisinkite – gal tik jums atrodo, kad ne taip elgiatės. Jums stigs objektyvumo tiek aplinkinių, tiek savo atžvilgiu. Nesipainiokite į intrigas, nesivelkite į konfliktus.

 

Skorpionas – Gali tekti užsiimti dalykais, kurių nemėgstate, atlikti darbus, kurie paprasčiausiai nenaudingi. Pasistenkite atsiteisti su skolininkais, susitaikyti su priešais. Derėtų vengti konfliktų su sutuoktiniu, vaikais.

 

Šaulys – Gana sėkminga diena, jei užsiimsite tik tuo, kas nuo jūsų priklauso. Niekur nepersistenkite – nei žadėdami, nei prašydami, nei duodami, nei imdami.

 

Ožiaragis – Netinkamas laikas svarbiems pokalbiams su vadovybe, – geriau tai atidėti rytdienai. Šiandien gauti finansiniai, profesiniai pasiūlymai bus naudingi ne iš karto.

 

Vandenis – Nors diena ir nervinga, jums seksis. Reikėtų imtis sunkių ir neįdomių darbų – juos atliksite greitai, nepavargsite. Nesivelkite į flirtą.

 

Žuvys – Šiandien užsiimkite tais reikalais, kurie tiktai nuo jūsų priklauso. Nepasiduokite emocijoms (ypač jeigu apims noras pakerštauti, pamokyti) – jos gali rimtai suklaidinti, pakenkti santykiams su artimaisiais, vadovu.

 

Šaltinis: vytautus.com