Horoskopas pirmadieniui 10-17

Avinas – Labiau atsižvelkite į sutuoktinio reikalavimus. Pats laikas atitaisyti savo klaidas – būkite nuoširdūs. Neverta įsipareigoti tvarkant dalykinius reikalus: bus sunku įvykdyti šios dienos pažadus.

Tauras – Nepalanki diena: bus sunku tvardytis, save kontroliuoti. Ką galite, atidėkite trečiadieniui. Būkite apdairesni dirbdami, vairuodami automobilį, galimos netikėtos traumos, darbo technikos gedimai.

 

Dvyniai – Kiek apgaulingas metas: situacija pasirodys geresnė nei yra iš tiesų. Galite pervertinti save, savo galimybes ar be reikalo su kuo nors susipykti. Tad venkite veltis į konfliktus.

 

Vėžys – Netinkama proga kreiptis į aukštus asmenis, savo vadovybę su pasiūlymais ar prašymais, susitikti svarbiu reikalu su įtakingais asmenimis – jūsų lūkesčiai nepasiteisins. Per darbus neužmirškite savo artimųjų.

 

Liūtas – Nieko neplanuokite, kaip savaime einasi, taip ir bus geriausia. Kritiškiau vertinkite naujus pasiūlymus ir nenustebkite, jei gausite neigiamą atsakymą svarbiu klausimu.

 

Mergelė – Nieko rimta neveikite, nieko nespręskite – atidėkite tai ketvirtadieniui. Šiandien galite pernelyg jaudintis net dėl menkos klaidos, nesėkmės ar dėl išgirstos kritinės pastabos.

 

Svarstyklės – Neleiskite sau rytą pykti – tuomet visa diena nueis tuščiai, pvz.: be reikalo su kuo nors aiškinsitės santykius ar kaltinsite aplinkinius, tuščiai įrodinėsite savo teisumą. Bet jei liepsite sau nusišypsoti, net po patirtos nesėkmės greitai atsigausite.

 

Skorpionas – Nenuliūskite, jei kas nepavyks, ką nors sugadinsite ar pamesite, tai padės išvengti dar didesnių problemų. Būkite pasiruošę be išskaičiavimo padėti prašančiajam.

 

Šaulys – Įtemptas laikas – niekur nerizikuokite. Neatsisakykite padėti seniems draugams. Būkite atsargesni prie vairo (ypač jei esate neišsimiegoję), būkite atidūs, jei teks pasirašyti dokumentus (geriau tai atidėti).

 

Ožiaragis – Rytas itin nesmagus. Nesiimkite atsakingų dalykinių reikalų, venkite ginčytis su vadovybe ar savo tėvais. Atidžiau pasidomėkite artimųjų poreikiais, pasigilinkite į jų jausmus.

 

Vandenis – Nesivelkite į avantiūras, neskubinkite įvykių. Jei este susipykę su artimu, mylimu žmogumi, vakarop tinkamas laikas nuoširdžiai pasišnekučiuoti, atsiprašyti.

 

Žuvys – Nesklandumai, klaidos ir komplikacijos šiandien ypač tikėtinos, tad nesiimkite daug darbų, kad galėtumėte juos atlikti neskubėdami. Kantriai išklausykite artimųjų, kolegų, vadovo pastabas dėl atlikto darbo kokybės.

 

Šaltinis: vytautus.com