Vyks Telšių apskrities kriminalistų ketvirtoji spartakiada

Spalio 27 dieną Lietuvos Kriminalinės policijos pareigūnai minės savo profesinę šventę. Šiai dienai pažymėti jau šią savaitę prasideda Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalinės policijos padalinių spartakiada.

Spartakiada organizuojama ketvirti metai iš eilės ir jau tapo tradicine. Sportinių renginių tikslas – stiprinti glaudesnius ryšius ir bendradarbiavimą tarp policijos pareigūnų, gerinti policijos pareigūnų fizinį pajėgumą, mikroklimatą kolektyve, populiarinti sveiką gyvenseną bei sportą.

Telšių, Mažeikių, Plungės ir Rietavo kriminalistai susirungs krepšinio aikštelėje, išbandys akies ir rankos taiklumą šaudymo varžybose, stalo teniso ir patyriminės trasos rungtyse, ir netgi aiškinsis, kurie geriausi žvejai. Rungčių nugalėtojai bus apdovanoti Kriminalinės policijos dieną, šventinio minėjimo metu.

 

Kviečiame visų apskrities kriminalinės policijos padalinių pareigūnus aktyviai dalyvauti, parodyti, ką sugeba, ir įrodyti, kad mūsų kriminalistai yra fiziškai stiprūs, visada pasiruošę apginti žmogų.

 

Telšių aps. VPK informacija

 

{parasas}