Horoskopas trečiadieniui 10-12

Avinas – Kasdieniniai darbai judės kažkaip savaime, be įtampos. Šiandien pravartu pabūti kukliam, be didelių užmojų bei pretenzijų. Savo gerumą ir dėmesį dovanokite artimiesiems, šeimai. Labiau kreipkite dėmesį į tai, ką jie sako ir pataria.

Tauras – Puiki diena kūrybai, šou verslui. Jūsų širdis bus sklidina meilės, šilumos. Gerai suprasite vaikus, rasite šaunių pramogų. Tikėtinas pasimatymas, per kurį pasikeis apie kažką susikurtas įspūdis arba įsižiebs romantiški jausmai.

 

Dvyniai – Labai aktualūs bus darbo reikalai. Galite gauti naudingą konfidencialią informaciją. Jei sirgote, pasijusite sveikstąs. Neskubėkite griebtis sunkių darbų, kad neatkristumėte. Subalansuokite mitybą, kad nebūtų nei per daug, nei per mažai.

 

Vėžys – Šiandien jums gali pavykti patraukti į savo pusę asmenį, kuris nelabai pasitikėjo jumis, ne itin vertino ar pan. Puiku, jei išvien su jumis veiks partneriai, bendraminčiai. Mokėkite parodyti, kad vertinate jų pastangas bei idėjas.

 

Liūtas – Turbūt teks skubiai tvarkyti reikalus, susijusius su mokesčiais, draudimu, alimentais, akcijomis. Itin domins psichologija, erotika, seksas. Galite imtis konkrečių žygių, kad ką nors suviliotumėte ar gautumėte apčiuopiamos naudos.

 

Mergelė – Galbūt ruošitės kur nors vykti mokslo, sporto ar darbo reikalais, arba šefuosite atvykusius iš toli asmenis, aptarinėsite tarptautinius projektus. Galite išsiruošti į aklą pasimatymą su internetiniu gerbėju, planuoti kelionę.

 

Svarstyklės – Šiandien kiek per jautriai reaguosite į smulkius dalykinius nesklandumus, norėsite, kad viskas vyktų idealiai. Turėkite omeny, kad daugiau pasieksite subtilumu ir gudrumu nei demonstruodamas ambicijas ar kaprizus.

 

Skorpionas – Noriai bendrausite, organizuosite, imsitės lyderio vaidmens, atsakomybės ir pan. Tai išties bus nesunku, nes aplinkui netrūks žmonių, galinčių ir norinčių draugauti, bendradarbiauti. Jūsų kūrybinės arba meilės viltys iš dalies gali išsipildyti.

 

Šaulys – Panašu, kad nuslūgs įtampa, kuri lydėjo darbe ar asmeniniame gyvenime. Atsiras daugiau laiko mintims, svajonėms. Kažkokiu būdu gali išsispręsti jūsų slapta psichologinė problema. Turbūt intuicija padės geriau susivokti savyje ir santykiuose.

 

Ožiaragis – Šiandien demonstruosite entuziazmą, dosnumą, tad galite nemažai nuveikti ir daug kam įtikti. Svarbiausia yra išvengti ryte gresiančio konflikto. Gali būti, kad vakare jus pradžiugins gautas pažadas ar atsakas į jūsų jausmus, pasiūlymus.

 

Vandenis – Šiandien turėsite greitai suktis, jei tvarkote piniginius reikalus, siekiate išsaugoti ir modernizuoti verslą. Galima nauda iš nuomos, smulkios komercijos, amatų. Jei norite išlošti pirkdamas ar parduodamas, bandykite pasiderėti.

 

Žuvys – Nebloga diena įvairiems kontaktams, mokymuisi, interviu teikimui ar ėmimui, reklamavimuisi. Tikėtina, kad šaunių staigmenų pateiks draugai, kolegos. Pabendrauti, iš širdies paplepėti šiandien tikrai bus apie ką ir su kuo.

 

Šaltinis: vytautus.com