Lūpdažis išduoda moters charakterį

Kad ir kokia paslaptinga bebūtų moteris, kartais ją perprasti galima iš, atrodytų, visai nereikšmingų detalių. Pavyzdžiui, lūpdažio.

Kokią formą dažniausiai įgyja jūsų mylimosios naudojami lūpdažiai?

Nudažytas tolygiai, suapvalintas iš visų pusių. Ji moka pakovoti už save, neapkenčia neatsakingumo.

Yra darbšti ir kruopšti, tačiau labai tikėtina, kad neturi jumoro jausmo. Tad prieš pokštaudamas su ja žmogus turi mažiausiai 3 kartus pagalvoti, ar jo pokštą ji tikrai supras.

 

Viršus tarsi nukirstas horizontaliai. Ši moteris optimistė. Ir, kaip dera optimistams, moka džiaugtis gyvenimu, yra betarpiška, nelinkusi sureikšminti smulkmenų. Kartais drebia net ir karčiausią tiesą į akis nė nemėgindama suvynioti žodžių į vatą.

 

Įstrižai nudažyta viršūnėlė. Tai praktiška, solidi moteris, nesureikšminanti smulkmenų, puikiai žinanti, ko jai reikia ir kaip to pasiekti.

 

Beformis lūpdažio viršus. Ši moteris nepastovi, besiblaškanti. Veikiausiai nepasitiki savimi ir maskuoja tai tariama energija ir veiklumu. Net maža smulkmena gali ją išmušti iš vėžių.

 

Lūpdažio viršus nusmailintas kaip pieštukas. Ji – pasaulio centras, kuriam visai nerūpi kitų nuomonė. Laiko save tiesiog idealia, tačiau jai sunkiai sekasi užmegzti artimas pažintis ir draugystes tiek su vyrais, tiek su moterimis.

 

Beveik buka, bet vos vos įstrižai nurėžta viršūnėlė. Tai rami, linksma, mokanti džiaugtis gyvenimu, draugiška ir paprasta.

 

Šaltinis: eli.lt

 

{parasas}