Horoskopas penktadieniui 08-12

Avinas – Stebėkite konkurentus, mokykitės iš jų klaidų. Nepriiminėkite jokių sprendimų vieni, tačiau ir neprisiimkite atsakomybės už partnerių elgesį, vadovo reikalus – galite nukentėti. Būkite kantresni sutuoktinio atžvilgiu.

Tauras – Maksimaliai gali išaugti nepasitenkinimas, įtampa. Vienu metu gali prispausti problemos ir dėl darbo, ir dėl sveikatos, taip pat pinigų, ypač skolų, kreditų, mokesčių ir pan. Ko gero, nieko nespėsite.

 

Dvyniai – Mokėkite laiku sustoti, ko nors atsisakyti: derėtų apriboti savo norus ir poreikius. Nemanykite, kad svarbiam reikalui sutvarkyti, susitarti su vadovu ar įtakingu žmogumi pakaks jūsų žavesio ar pinigų. Bandymai papirkti, paveikti autoritetu, pasinaudoti tėvų, giminaičių įtaka šiandien apskritai viską gali sugadinti.

 

Vėžys – Trumpalaikių nesėkmių karjeroje diena. Neverta aptarinėti savo reikalų su vadovu, ko nors iš jo prašyti, imtis atsakingų darbų. Pasisaugokite vagių.

 

Liūtas – Komplikuotas metas: galimi netikėti nuostoliai, konfliktai, traumos, nesėkmės, buitinės technikos gedimai. Nerizikuokite tvarkydami piniginius ir turto reikalus, nesipykite su vadovu, mylimu asmeniu.

 

Mergelė – Būkite atidūs, kad nenukirstumėte šakos, ant kurios sėdite. Šiandien nieko rimta neplanuokite ir nesukite galvos, jei kas nors nepavyks. Nebūkite agresyvūs, kerštingi.

 

Svarstyklės – Nepersistenkite, neskubėkite. Nepriiminėkite jokių rimtų sprendimų. Dalykinių reikalų tvarkymą ir meilės problemų sprendimą atidėkite: šiandien galite rimtai suklysti, pasielgti pernelyg karštakošiškai.

 

Skorpionas – Ieškokite ne kitų klaidų, o savo. Būkite itin atidūs smulkmenoms dirbdami ar tvarkydami piniginius reikalus. Galimos nemenkos klaidos per išsiblaškymą, nuostoliai dėl skubėjimo, patiklumo.

 

Šaulys – Gali kilti sunkumų dėl nepatikrintos informacijos, tad neskubėkite. Darbe derėtų vengti ginčų su vyrais. Nesiaiškinkite santykių su kaimynais, taip pat broliu ar seserimi – galimas skausmingas kivirčas.

 

Ožiaragis – Svarbu neskubėti, daug nenorėti ir mokėti laiku sustoti. Nespręskite svarbių dalykinių problemų. Patartina daugiau laiko skirti artimiesiems – jiems gali prireikti jūsų pagalbos.

 

Vandenis – Rūpesčiai, sunkumai per avantiūras, nuostoliai per vaikus ar mylimą asmenį. Tiesa, jei stengsitės emocingai nereaguoti ir atidėti problemos sprendimą, santykių aiškinimąsi, tai vienaip ar kitaip susitvarkys. Stenkitės galvoti, kad viskas bus gerai.

 

Žuvys – Rytmetį aplinkybės gali išmušti iš vėžių. Nepraraskite vidinio tvirtumo, pasitikėjimo savimi dėl galimų nesklandumų namie ar darbe. Venkite rimtų pokalbių su vadovybe, nesiginčykite su kolegomis, nesiimkite nieko sudėtingo. Saugokite sveikatą ir darbo vietą.

 

Šaltinis: vytautus.com