Savaitgalis stebina nusikaltimų įvairove

Liepos 15 – 17 dienomis Mažeikių policijos komisariate gauta 13 pranešimų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas, kad išdaužus stiklo paketą, pil. V.D. gim. 1996 m. įsibrovė į UAB „Grūstė“ parduotuvę „Putinas“, esančią Mažeikiuose ir pasikėsino pagrobti 11 įvairių rūšių cigarečių pakelių. Po apklausos įtariamasis paleistas į namus.

 

Kitas ikiteisminis tyrimas pradėtas pagal UAB „Šiaulių ryšių objektų statyba“  pareiškimą, kad 2011-07-07 buvo pastebėta, jog iš traktoriaus stovėjusio ties Vytauto g. 32, namu Viekšnių mst.  buvo iš bako išleistas ir pavogtas dyzelinis kuras.

 

Dar vienas ikiteisminis tyrimas pradėtas pagal UAB „Baltic Cliper“ Mažeikių filialo pareiškimą, kad  nuo pastato esančio Naftininkų g. 17 pagrobtas kondicionierius „Samsung Forte AQV18FA“.

 

Taip pat pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal piliečio G.M. gim. 1974 m. gyv. Mažeikiuose pareiškimą, kad buvo apvogtas sandėliukas, esantis namo kieme. Iš sandėliuko pavogti įrankiai : benzininis pjūklas, du diskiniai pjūklai, smūginis grąžtas, grandinių galandimo staklės, 6 vnt. pjūklo grandinių.

 

Mažeikių policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal UAB „Erdmanas“ pareiškimą, kad apie 08.00 val., darbuotojai atvykę į Mažeikių mieste Melioratorių gatvėje esantį parkelį pastebėjo, kad yra nuverstas ir sudaužytas naujai sumontuotas šviestuvas. Žala 508 litai.

 

Policijos pareigūnai apklausė pil. R. B., kuris Mažeikiuose Algirdo g. policijos tarnybiniame automobilyje, siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairuodamas automobilį kalbėjo mobiliojo ryšio telefonu, siūlė 50 litų kyšį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

Pradėtas ikiteisminis tyrimas ir dėl to, kad 2011-07-15 apie 22.00 val., kelyje Mažeikiai-Kuršėnai ties Pakalūpio k. sustabdytame automobilyje Toyota Coroll, pas keleivį M.B. gim. 1990 m. buvo rastas rudos sp. popierinis paketėlis su rusvos sp. augaline mase, kaip įtariama narkotine-psichotropine medžiaga.

 

Savaitgalį taip pat pradėti du ikiteisminiai tyrimai dėl sumušimo, trys – dėl rastų lavonų.

 

Mažeikių policijos komisariato informacija

 

{parasas}