Horoskopas trečiadieniui 06-15

Avinas – Pasitikėjimas savimi ir draugais gali susvyruoti. Saugokite gerą nuotaiką, taupykite jėgas ir laiką. Imkitės tik būtiniausių reikalų, itin svarbius darbus ir susitikimus atidėdami net kitai savaitei.

Tauras – Bet kokie impulsyvūs sprendimai pavojingi. Būkite atidūs, kad neišprovokuotumėte priešų – jie gali rimtai pakenkti. Derėtų atsižvelgti į jus gerbiančių asmenų nuomonę, patarimus, kaip ir į priešų replikas: nemanykite, kad jie už jus kvailesni.

 

Dvyniai – Jūsų gerovė gali pakibti ant plauko. Nepriimkite ilgalaikių sprendimų, nepasikliaukite partneriais ir teisingumo sistema, mažiau tikėkitės ir iš šiandien gautų pasiūlymų, pažadų. Nesiduokite paperkami.

 

Vėžys – Mažiau dėmesio kreipkite į kitų kaltinimus, įtarinėjimus, apkalbas – neieškokite teisybės. Nepalanku tvirtinti dokumentų, skolinti daiktų, pinigų. Atsargiau vairuokite automobilį. Be to, nebūkite lengvabūdiški žadėdami.

 

Liūtas – Slegiantis laikas. Tik nesitikėkite, kad kas nors už jus išspręs susikaupusias problemas, padėkos už rūpinimąsi. Šiandien ne laikas ką nors įrodinėti artimiesiems ar darbe imtis atsakingų uždavinių – tai neduos naudos. Saugokite sveikatą.

 

Mergelė – Būkite apdairūs, atsargūs. Nesileiskite į avantiūras, nepasiduokite provokacijoms. Nors vaikai bus linkę prieštarauti, nepykite ant jų.

 

Svarstyklės – Mokėkite nematyti svetimų klaidų. Kita vertus, būtinas atidumas – dėl padarytų klaidų galimi nuostoliai. Gresia konfliktai su sutuoktiniu, mylimu žmogumi, vaikais dėl kvailų principų, kitokių niekų.

 

Skorpionas – Nepatiklumas, abejonė sava nuomone, bus teigiamas dalykas. Tvarkant reikalus gali apgauti ir savi, ir svetimi. Gresia santykių aiškinimasis su sutuoktiniu, ypač dėl per didelių išlaidų ar neištikimybės.

 

Šaulys – Galimi nepelnyti įžeidimai, neteisingos vadovybės bausmės, tuščiai skirta bauda. Aplinkiniai nebus teisūs jūsų atžvilgiu, tačiau nieko nepešite aiškindamiesi, įrodinėdami. Galite nukentėti dėl pavyduliaujančio gerbėjo ar sutuoktinio.

 

Ožiaragis – Apgaulingas metas. Nors jausitės kiek geriau nei kiti, galite patirti ne menkesnių problemų. Pavojinga pasiduoti entuziazmui ir tvarkant reikalus, ir romantiškuose santykiuose. Nepasikliaukite užsieniečiais.

 

Vandenis – Jei jums viskas aišku, stabtelėkite, suabejokite. Dėl per didelio pasitikėjimo savimi galite įsivelti į ginčus ir sugadinti santykius su vadovu, savo globėjais, rėmėjais, susikivirčyti su įtakingu valdininku ar pareigūnu, tėvais.

 

Žuvys – Planai grius dėl įvairiausių priežasčių. Jokių avantiūrų – ketinimai ir sprendimai tvarkant piniginius, turto reikalus vargu ar bus įgyvendinami. Nieko nekeiskite santykių su mylimu žmogumi srityje. Gerai pagalvokite prieš ką nors žadėdami vaikams.

 

Šaltinis: vytautus.com