Kodėl būti apkūniam yra gerai?

Nors modeliai, nepasižymintys itin įspūdingais kūno išlinkimais, gana dažnai tampa seksualiausiomis pasaulio moterimis, bet kai kalba pradeda suktis apie malonų laiko praleidimą ir seksą, vyrai renkasi labiau apvalesnių formų moteris.

Remiantis D. Britanijos lovų gamybos kompanijos „Silentnight“ apklausos duomenimis, 89 proc. vyrų teikia pirmenybę labiau moteriško sudėjimo dailiosioms lyties atstovėms, nei toms, kurias vadina „pakabomis“.

 

Таip pat paaiškėjo, kad 56 proc. apklausos dalyvių įsitikinę, jog stambaus sudėjimo vyrai ir moterys yra aistringesni.

 

Tačiau ne vien tik sekse pranašesni stambesnio sudėjimo žmonės. Per tyrimą išsiaiškinta, kad jie geriau miega, todėl atsidurti su jais vienoje lovoje – vienas malonumas.

 

Kompanijos „Silentnight“ atstovai atliko du metus trukusį tyrimą norėdami išsiaiškinti, kas priverčia žmones vartytis lovoje miegant. Buvo nustatyta, kad liesi žmonės apsiverčia nuo vieno šono ant kito mažiausia 10 kartų per naktį, o рilno sudėjimo žmonės ne daugiau kaip du kartus.

 

Šis eksperimentas parodė, kad lieso sudėjimo žmonės labiau kenčia nuo čiužinio, kai prisispaudžia kūnas, nes tada susilpnėja kraujotaka, ima mausti kūną ir tai priverčia juos dažnai verstis nuo vieno šono ant kito, norėdami atsikratyti šio negalavimo.

 

Anot kompanijos „Silentnight“ atstovo, apkūnoki vyrai ir moterys turėtų jaustis laimingi, nes tyrimas parodė, kad jiems būdingas ne tik aukštas seksualumo lygmuo, bet ir miegant lovoje jie – idealūs partneriai!

 

{alfa2}