Viešbutyje „Valina“ prie taikinių renkasi ištikimiausi

Nors geras oras šaukia pramogauti gamtoje, užkietėję smiginio mėgėjai ketvirtadieniais renkasi Mažeikiuose viešbutyje „Valina“ prie taikinių.

Eiliniame ture dalyvavo 14 Mažeikių DARTS sporto klubo žaidėjų. Du pogrupiai po 4 žaidėjus ir du po 3 žaidėjus, esantys keturiese pogrupyje žaidė iki 3 laimėtų legų, o esantys trise iki 4 laimėtų legų.

 

Didžiausias pogrupių netikėtumas – puikus paskutinę klubo reitingo vietą užimančio Lauryno Tamašausko žaidimas.

 

Jis pogrupyje įveikė Viktorą ir Sandriką ir tik 1:3 nusileido Jurijui. Po kovų pogrupiuose Arūnas ir Irena Čirpliai nutarė važiuoti namo, nes Arūnui skaudėjo nugarą. Todėl atkrentamosiose dalyvavo likę 12 žaidėjų.

 

Atkrentamosiose Viktoras Berezinas gana užtikrintai įveikia Virmantą Budrį, Laurynas vėl demonstruoja puikų žaidimą ir tik 2:3 nusileidžia Aleksui Januškai (Laurynas lemiamame lege pirmavo apie 200 taškų, bet blogai suskaičiavo uždarymą ir po to sekusios klaidos neleido susikaupti), puikiai sužaidęs Algis Poškus įveikia Valdą Mišeikį 3:1 uždarydamas lemiamą legą per bulių, o Saulius Sukuris tik per plauką įveikia Sandriką Svobutą 3:2.

 

Ketvirtfinalyje įnirtingiausia kova vyksta tarp Aleksandr Stankevič ir Viktoro Berezino. Sėkmė lydi Viktorą ir jis laimi 3:2. Darius nugali Aleksą 3:0, Donatas laimi prieš Algi 3:1 ir Jurijus nugali Saulių 3:0.

 

Pusfinalyje Darius laimi prieš Viktorą 3:0, o prastai sužaidęs Donatas nusileidžia Jurijui 1:3.

 

Kovoje dėl trečios vietos Viktoras atrodo kiek pavargęs ir nusileidžia Donatui 0:3.

 

Finalą laimi Darius Repšys įveikdamas Jurijų Stekolnikovą 4:2.

 

Iš turo pasiekimų: Aleksandr, Algis ir Jurijus užsidaro per BULL. Didžiausi užsidarymai: Jurijus nuo 120 ir 101, Saulius nuo 114 ir Donatas nuo 111.

 

{darts}