Horoskopas pirmadieniui 05-16

Avinas – Netvarkykite verslo, finansinių reikalų, jei nenorite, kad jie virstų problemomis. Netinkamas bus laikas aiškintis meilės santykius.

Tauras – Susitikimai, pokalbiai, išgirstos naujienos gali nustebinti, šokiruoti. Daugiau klausykite, mažiau atskleiskite savo nuomonę, nesivelkite į diskusijas ir neskubėkite daryti išvadų – viską reikia patikrinti.

Dvyniai – Atsakingiems reikalams tvarkyti blogas laikas. Netikęs metas ir į vadovą kreiptis su prašymu. Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite: ramybė apsaugos nuo netikėtumų. Mažiau įtarinėkite žmogų, kurį mylite.

 

Vėžys – Mažiau klausykite blogų atsiliepimų apie mylimą žmogų, nors tėvai, aplinkiniai gali būti iškalbingi peikdami jūsų pasirinkimą. Netinkamas laikas ir finansinėms avantiūroms, net jei jums atrodys, kad viską numatėte ir parengėte nepriekaištingai.

 

Liūtas – Būkite atidūs savo darbo kokybei, pagarbūs su kolegomis, klientais. Venkite ginčų su už jus vyresniais, viršesniais asmenimis.

 

Mergelė – Kad ir kas nutiktų, nesutrikite, nepraraskite pusiausvyros, nors galite sužinoti dalykų, kurių nesitikite nei iš draugų, nei iš partnerių. Mokėjimas bendrauti, atjausti, padėti šiandien itin reikalingas. Beje, antroji dienos pusė palankesnė už pirmąją.

 

Svarstyklės – Greičiau pavargsite, suirsite, tad galite padaryti daugiau nei paprastai klaidų. Saugokite asmenines paslaptis.

 

Skorpionas – Galite nusivilti savo idealu, suvokti, kad tikėjote ne ta idėja, ne tuo žmogumi. Pasiruoškite, kad pelnyti nuopelnai gali būti nepastebėti ir niekuo nepadės tvarkant reikalus.

 

Šaulys – Galima painiava, susijusi su jūsų veikla ir vardu. Finansinėje srityje nesitikėkite naudos. Šiandien gauti dalykiniai pasiūlymai vargu ar bus perspektyvūs – neskubėkite sutikti, atidėkite tai ilgesniam laikui.

 

Ožiaragis – Dėl nieko nebūkite tikri, tad venkite žadėti, nieko negarantuokite, mažiau klausykite, ką kalba draugai, ypač jei reikalas susijęs su pinigais ar meile.

 

Vandenis – Galite būti verčiami apsispręsti neturėdami pakankamai informacijos ir garantijų, tačiau diena visiškai netinkama priimti atsakingus sprendimus. Venkite pokalbių rizikingomis temomis su mylimu žmogumi, sutuoktiniu.

 

Žuvys – Patys sau galite tapti priešais. Nepriimkite svarbių sprendimų, jei jie susiję su jūsų meile, santuoka.

 

Šaltinis: vytautus.com