Mažeikių atlikėjai ruošiasi tradiciniam renginiui „Mažųjų talentų šou – 2011“

Pavasaris, tai metų laikas, kada moksleivių galvose kirba tik viena mintis, kad kuo greičiau prasidėtų atostogos… Pedagogai, ruošdamiesi abiturientų egzaminams, taip pat apie jas pagalvoja…

Šį pavasarį jau aštuntą kartą vyks „Mažųjų talentų šou“, kuriame dalyvaus ne tik vaikai, bet ir muzikai, pedagogai.

 

Jie koncertuos gegužės 26 dieną 16 valandą Mažeikių kultūros centro mažojoje salėje.

 

Atlikėjai atskleis Mažeikių miesto ir rajono gyventojams, miesto svečiams savo talentus. Jaunimas muzikuoja, kuria ir išreiškia save, puikiai ir tikslingai praleidžia laisvalaikį ir dar be viso to sulaukia įvertinimo, kuris talentingiems žmonėms yra būtinas.

 

 

 

 

Puoselėkime lietuvišką žodį ir muziką, nesibaimindami naujovių ir netradicinių idėjų, žemaitiška tarme kalbėdami ir dainuodami, savo talentus demonstruodami.

 

Viena pedagogė, pildydama dalyvio anketą, atsiduso ir seniai jos mintyse kirbėjusi frazė šiemet buvo pasakyta: gal pagaliau pastebės talentingą vaiką?

 

Pastebės? Ne, jis gali likti ir nepastebėtas, jei to norės tėvai, mokytojai ir leiskite būsiu nekukli, tie, kurie organizuoja tokio pobūdžio renginius.

 

Dar vienas žodis, kuris kai kuriuos asmenis nupurto lyg elektra – LABDARA. Tai labai dviprasmiškai suprantamas reiškinys. Jei iš visko kas yra daroma  negalima gauti pelno, tai kas čia per reikalai? Tačiau taip galvoja tik tie, kurių smegenų trumparegiškumui ir bukumui nerasime jokio paaiškinimo. Garbingų ir supratingų tautiečių dėka galimi dideli, žemiški stebuklai.

 

Muzikuokite ir dainuokite, skaitykite eiles ir išsakykite savo mintis… Menas, kultūra ir tradicijos neatsiejami nuo tautos. Tautos, kuri nepraradusi pasitikėjimo ir orumo.

 

Straipsnio autorė Daiva Gedvilienė

 

{parasas}