Horoskopas ketvirtadieniui 05-12

Avinas – Jausite sunkiai paaiškinamą nerimą, bejėgiškumą. Venkite triukšmingų susibūrimų, susilaikykite nuo ydingų pagundų. Nuo kitų valios priklausančiuose reikaluose tikėtinos kliūtys. Domins svetimos paslaptys ir intrigos.

Tauras – Būsite energingas, darbštus, tačiau suaktyvės impulsyvumas, neatsargumas, dėl kurio galite pakenkti sau arba kitiems. Pasistenkite išlaikyti vidinę ramybę, venkite rizikos. Nebloga diena nebent kūrybinei, meninei veiklai.

 

Dvyniai – Panašu, kad pavyks sutvarkyti uždelstą pinigų, turto reikalą arba įvertinti ankstesnių veiksmų pasekmes. Seksis pasidarbuoti ir ten, kur reikalingas įkvėpimas, intuicija, psichologinė įžvalga. Daugiau laiko skirkite meilei, vaikams.

 

Vėžys – Šiandien neteks liūdėti. Galite tikėtis aktyvaus aplinkinių dėmesio, pasiūlymų susitikti, aptarti aktualius klausimus. Komercinis pojūtis, apsukrumas turėtų padėti rasti tinkamą sprendimą. Iš sąstingio pajudės kai kurie svarbūs reikalai.

 

Liūtas – Darbe arba namuose teks kaip reikiant pasiplūkti tvarkant ūkį, darant remontą, aiškinantis nemalonias smulkmenas arba sprendžiant staiga iškilusias dilemas. Būkite savikritiškesnis ir neapsiimkite daugiau nei galite padaryti.

 

Mergelė – Išryškės didelis seksualinis aktyvumas, romantiškos nuotaikos, o iš atkaklaus ir išradingo gerbėjo galite sulaukti kažko netikėto. Vis dėlto gana rizikinga leistis į abejotinas avantiūras, ypač jei turite mylimą žmogų, vaikų.

 

Svarstyklės – Galbūt imsitės reikalų, kurie anksčiau neatrodė įgyvendinami, o dabar atsirado naujų aplinkybių, leidžiančių realizuoti seną planą. Labai svarbūs jums atrodys komfortas, graži aplinka ir apranga, sveikata bei higiena.

 

Skorpionas – Šiandien ne viskas klostysis taip, kaip planavote – partneriai, artimieji gali turėti kitokių planų, todėl teks derinti, keisti dienotvarkę. Kažin ar pavyks išvengti įtampos, ginčų. Parodykite kilnumą, toleranciją ir vakare viską ištaisysite.

 

Šaulys – Bet kokia kaina sieksite įgyvendinti numatytą projektą, įvairiais būdais ginsite savo interesus. Galbūt turėsite atsakingų reikalų su banku, draudimo įstaiga. Arba su dominančiu asmeniu tarsitės dėl atsiskaitymų už jo ar jūsų paslaugą.

 

Ožiaragis – Kontaktai su užsieniečiais, įtakingais asmenimis ateityje gali duoti naudą. Jeigu šiandien leisitės į kelionę, pasistenkite neužmiršti būtinų dokumentų, reikalingų daiktų, o jei pats vairuojate, itin venkite drąsių viražų kelyje.

 

Vandenis – Panašu, kad dėl kažko labai jaudinsitės, nerimausite. Tai gali būti susiję su tarnybiniu patikrinimu, pasisakymu viešumoje ar pan. Galite gauti pasiūlymą ar nurodymą, susijusį su dalykine veikla ar kažkokios svarbios jums srities permaina.

 

Žuvys – Nenustygsite vietoje, veršitės bendrauti, bet kai kurie pokalbiai nebus tokie malonūs ir naudingi, kaip tikėjotės. Vis dėlto yra tikimybė, kad pasiginčijus, patriukšmavus kažkokiu būdu pavyks susitarti dėl to, kas jus labiausiai domina.

 

Šaltinis: vytautus.com