Horoskopas antradieniui 04-26

Avinas – Randate reikalingą kompromisą ir patikimą sąjungininką. Palanku spręsti juridines problemas. Būkite atidesni tėvų nusiskundimams.

Tauras – Pasistenkite nesinervinti. Tai geras laikas ir pagrindinė problema bus tik jūsų įtampa. Venkite nereikalingos rizikos ir nieko nekritikuokite, nepriimkite svarbių sprendimų susinervinę.

 

Dvyniai – Puikus metas! Ką šiandien padarysite, bus ilgam patikima atspara. Gera diena vykti į keliones, užmegzti naujas pažintis.

 

Vėžys – Begalė dalykų jums jau atsibodo – norisi visko greitai ir gerai. Ką gi, šiandien puiki proga tvarkyti atsakingus reikalus, spręsti profesines problemas. Tik pirma susiraskite patikimų sąjungininkų.

 

Liūtas – Palankus metas: verta tvarkyti svarbius reikalus, spręsti ne tiktai dalykines, bet ir asmenines problemas. Tik būkite ryžtingi ir venkite standartinių sprendimų: pasistenkite į situaciją pažvelgti naujai – tai bus efektyvu.

 

Mergelė – Jei vadovaujatės nuojautomis, tai gera diena rizikuoti, tačiau tie, kurie remiasi tik logika, vargu ar ką peš: jiems svarbių reikalų tvarkymą geriau atidėti.

 

Svarstyklės – Randate greitus ir paprastus sprendimus. Puikus laikas susitaikyti (ne tik su priešais, savo sąžine, bet ir su mylimu žmogumi), užmegzti bendradarbiavimą.

 

Skorpionas – Savo pasieksite; tai pelno, netikėtos sėkmės ir džiugių susitikimų metas, tik vakare venkite priekaištų antrajai pusei.

 

Šaulys – Gerų naujienų diena: nepraleiskite tokios geros progos svarbiam pokalbiui, susitarimui, kelionei. Drąsiai imkitės iniciatyvos, jūsų laukia puikios permainos.

 

Ožiaragis – Įkvėpti jus bus lengva, ir jums seksis (jei palaikys artimieji). Tačiau nesiimkite didelių ir sunkių darbų. Verta esminį dėmesį skirti jausmams ir mylimam asmeniui, šeimai, namams.

 

Vandenis – Geras laikas: pavyks pakeisti svarbius dalykus savo naudai. Tai puikus laikas kovoti už savo principus ir jausmus.

 

Žuvys – Aplinkybės ima keistis jūsų naudai ir šiandien verta imtis iniciatyvos – tai tinkama proga patiems ką nors keisti savo gyvenime. Beje, ar ne laikas atsikratyti susikaupusio balasto?

 

Šaltinis: vytautus.com